28 Квітня, 2024
Оксана вже готувалася до весілля, але випадкова фраза кращої подруги, яку почув наречений, все перевернула з ніг на голову

Оксана вже готувалася до весілля, але випадкова фраза кращої подруги, яку почув наречений, все перевернула з ніг на голову

Коли Оксана тільки познайомилася з Денисом, думала – ось воно щастя. Але через півтора роки вона була впевнена, що їхні стосунки зайшли в глухий кут. Романтика і інші «телячі ніжності» вже давно приїлися. Пора б, як то кажуть, і заміж сходити. Але Денис сам цю тему не піднімав, а натяки Оксани ніби не розумів.

Загалом, хоча вона і не була дівчиною легковажною, і вже тим більше гулящою, але коли новий колега Олександр запропонував їй одного разу сходити куди-небудь разом, вона якось легко погодилася. А потім погодилася ще раз і ще.

Вічно чимось зайнятий Денис нічого не помічав, а Оксана раптом зрозуміла, що їй з Олександром цікаво. Грубуватий, але практичний і конкретний, він не мріяв про захмарне і не будував замки на піску.

Розмови про далекі країни і золоті гори хороші для сопливих дівчат. А Оксані в її двадцять вісім цікавіше було слухати те, як Олександр розповідає конкретні речі про своє майбутнє. А потім він якось непомітно перейшов до планів про їх спільне майбутнє.

Загалом, суть та діло, дала вона відставку Денису і навіть не здивувалася, що він не вжив жодних спроб поборотися за свою любов. Та й чи була вона у нього?

А Олександр зробив їй пропозицію. Стали до весілля готуватися. І не встигла ця радість влягтися, як Оксана зрозуміла, що вагітна. Спочатку злякалася, що все сталося дуже рано.

Сказати нареченому або зробити йому весільний сюрприз? Вирішила порадитися зі своєю кращою подружкою. З Тамарою вони з дитинства дружили, секретів один від одного не було. Кому, як не їй про все розповісти, особливо, якщо цю новину з важкістю втримуєш?

Тамара любила чужі секрети, так що, примчала швидко. Оксана все їй розповіла, і завмерла в очікуванні поради. І раптом подружка запитала то, що господиня найменше очікувала: «Слухай, а який у тебе термін? Адже ви з Денисом не так щоб давно розлучилися. Ти впевнена, що це дитина Саші? ».

Напевно, Тамара не хотіла образити подругу цим питанням. І вже напевно не хотіла їй зла. Тільки що таке дівоче балаканина? Це коли дві дамочки з язиком без кісток забувають про все, і нікого і нічого не чують крім себе.

Ось і зараз, коли додому повернувся Олександр, подружки теж прослухали. Йому б хвилиною пізніше з’явитися. І ця сумна історія взагалі не з’явилася б.

Але так розпорядився Всесвіт, щоб наречений увійшов в квартиру так, щоб почути останні слова сказаної Тамарою фрази. Це про сумніви з приводу батька майбутнього малюка.

Олександр увірвався в кімнату розлючений. «Значить, ти хотіла підсунути мені чужу дитину ?, – грізно запитав він. – Нічого в тебе не вийде ».

Незважаючи на всі запевнення Оксани, Олександр швидко зібрав речі і пішов. Вона намагалася розповісти йому про те, що була йому вірна, що є, врешті-решт, ДНК.

Але він все одно пішов. А потім вона дізналася, що він скасував весілля, і ще змінив номер телефону. І Оксана зрозуміла, що на цьому її мрії про щасливе життя закінчилися.

«Нaвiщo тепер тобі ця дитина? », – радила їй язиката Тамара. Але Оксана вже встигла полюбити цього малюка в її животі. Вирішила народжувати для себе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *