20 Вересня, 2024
Оригінальна м’ясна закуска, аналог страви «м’ясо по-французьки»

Оригінальна м’ясна закуска, аналог страви «м’ясо по-французьки»

Необхідні інгредієнти:

  • сир 150 г
  • м’ясо 600 г (куряче або свинина)
  • майонез 2 ст.л.
  • помідор 100 г
  • цибуля 1 шт
  • часник сухий 0.5 ч.л
  • 1/2 ч.л. гірчиці (за бажанням)
  • зелень
  • сіль, перець

Покроковий процес приготування:

  1. М’ясо ріжемо на шматки і відбиваємо.
  2. Солимо, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
  3. Сир тремо на великій терці, помідори – ріжемо дрібним кубиком, зелень рубаємо. Змішуємо ці інгредієнти з майонезом.
  4. Деко змащуємо олією, викладаємо відбивні, зверху викладаємо суміш помідора з сиром і зеленню.
  5. Духовку розігріваємо до температури 180 градусів і запікаємо близько 30-40 хвилин (дивіться за станом намазки).

Також можна відбивні доповнити шматочками шампіньйонів, солодким перцем, часником – тоді смак відбивних буде ще багатше. Подавати можна з будь-якими гарнірами. Готуйте із задоволенням і приємного апетиту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *