20 Вересня, 2024
Ось як зрозуміти, що ви йому не просто подобаєтеся, а він у вас закоханий!

Ось як зрозуміти, що ви йому не просто подобаєтеся, а він у вас закоханий!

Ось як зрозуміти, що ви йому не просто подобаєтеся, а він у вас закоханий!

Коли ви якийсь час зустрічаєтеся з хлопцем, настає момент, коли ви просто хочете знати: наскільки сильні його почуття до вас? Звичайно, ви знаєте, що подобаєтеся йому, але чи любить він вас? Зрештою, якщо ви в чомусь не впевнені, було б непогано просто запитати його самого про це. Але, якщо ви не готові запитати його безпосередньо, то можна пошукати підказки, які вказують, що чоловік вас любить.

Ці 8 пунктів говорять, що Ви для нього не просто тимчасова дівчина, а він дійсно закоханий в вас. Прочитайте цю статтю і подивіться, чи збігається це з вашими відносинами. Успіхів!

1. Він цінує ваше щастя

Хлопець, який любить вас, не просто думає, що це добре, коли ви щасливі, він думає, що це важливо. Якщо щось вас засмучує, він зробить все можливе, щоб обійти це, якщо можливо. Якщо це неможливо, він постарається змусити вас посміхнутися і підбадьорити! Ваше щастя – це його щастя.

2. Він робить вас пріоритетом у своєму житті

Хлопці, яким ви просто подобаєтеся, будуть ставити власну зручність вище вашого щастя. Це не є споконвічно негативним явищем; у кожного повинен бути свій пріоритет! Але необхідно знайти баланс між нездоровою самовідданістю та відсутністю турботи про те, щоб ставити інших на перше місце.
Хлопець, який любить вас, буде не просто говорити вас про свою любов, він буде вважати вас своїм пріоритетом в житті і всіляко демонструвати це. Він буде ставити вас на перше місце, коли це можливо, і може навіть змінити свій розклад, щоб тільки побачити вас. Для нього важливо бути поруч з вами і якщо для цього потрібно відкласти якусь зустріч (тільки якщо вона була не дуже важлива для його майбутнього), то він зробить це. Головне – це зусилля!

3. Він тримає вас в курсі всього

Багато хлопців можуть бути замкнутими, особливо з людьми, які їм тільки подобаються. Багато хто думає, що це тому, що їм є що приховувати, але насправді вони більш приземлені: вони просто взагалі не думають про вас! Що це означає? Той, хто не вважає вас важливою частиною свого життя, не напише вам, коли зрозуміє, що запізниться, бо не думає, що це має велике значення. Або він може не відповісти на ваші повідомлення і повернутися через кілька днів, не визнавши свого зникнення.
Навпаки, хлопець, який любить вас, буде тримати вас в курсі того, що відбувається в його житті, особливо якщо ці події впливають на вас або мають до вас ставлення, тому що він хоче, щоб ви були частиною цього.

4. Він дивиться на вас по-особливому

Ви коли-небудь дивилися на хлопця в своєму житті і ловили його на тому, що він дивиться на вас з щастям і якимсь трепетом? Це вірний знак того, що його прихильність до вас глибше, ніж просто «симпатія»!
Він також може довго дивитися на вас, як ніби не може відвести від вас очей. Це означає, що цей хлопець нічого не може з собою вдіяти, він переможений вами. Цей погляд – він особливий, який він ні кому більше не подарує.

5. Він щиро намагається вдосконалюватися і виправляти свої помилки

У всіх є недоліки, і всі роблять помилки. У вас і у вашого хлопця є своя частка негативних рис. Коли одна з його поганих якостей заподіює вам біль, замість того, щоб захищатися і говорити вам, чому ви винні в тому, що вас образили, він буде вести відкритий діалог. Це означає, що хлопець, який любить вас, щиро хоче вирішувати проблеми.
Він, звичайно, не буде ганчіркою, але він не знецінить вас, тому що вважає важливим те, що ви говорите. Якщо є щось, над чим він може попрацювати, він докладе щирі зусилля, щоб поліпшити себе і розвивати ваш відносини. Коли він робить помилки, він виправляє їх.

6. Він цінує вашу думку

Хлопцям, які насправді вас не люблять, абсолютно не хвилює, що ви думаєте. З таким же успіхом ваша думка може належати випадковому незнайомцеві. З іншого боку, хлопець, який любить вас, захоче почути ваші думки і погляди. Навіть якщо він не згоден з ними, він уважно вас вислухає і прийме до уваги вашу думку, поради та ідеї.

7. Він показує вам свою вразливість

Хлопчиків часто вчать приховувати свої емоції, і це призводить до того, що багатьом чоловікам незручно показувати свої почуття іншим. Хлопець, який любить вас, дозволить вам побачити його, коли він вразливий, навіть якщо спочатку йому буде важко. Повільно, але вірно ви станете свідком всіх його переживань.

8. Він бачить з вами своє майбутнє

Існує так багато жартів про хлопців і проблеми із зобов’язаннями, і хоча вони можуть бути дещо перебільшеними і узагальнюючими, в них є частка правди. Хлопці, які тебе не люблять, не думатимуть про майбутнє разом з тобою.
Коли хлопець любить вас і готовий серйозно ставитися до вас, він буде розмовляти з вами про майбутнє, а коли він розповість про свої плани, то ви станете їх частиною. Навіть якщо спочатку він буде говорити про те, що планує робити з вами – наприклад, про відпустку, побаченнях або інші події, які відбудуться через кілька місяців. Це вказує, що ви йому не просто подобаєтеся, і що він хоче зустрічатися з вами в довгостроковій перспективі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *