20 Вересня, 2024
Паштет з кабачка готую на сніданок, обід і вечерю. За 15 хвилин: багато хто шукає рецепт, а він у мене є

Паштет з кабачка готую на сніданок, обід і вечерю. За 15 хвилин: багато хто шукає рецепт, а він у мене є

Ніжна і ароматна, пікантна намазка на бутерброди відмінно підходить як для білого, так і чорного хліба. Овочеві закуски подібного типу буде прекрасним доповненням на вашому столі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 500 г;
  • горіхи волоські, 40 г;
  • сіль, 1 ч.л;
  • кріп, сіль і перець;
  • часник, 3 зубчики;
  • сир фета, 150 г.

Процес приготування

Кабачки ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії до готовності. Не забуваємо посолити і поперчити. Охолоджуємо.

Горіхи волоські подрібнюємо блендером, попередньо обсмажити на сухій сковороді.

Часник і зелень подрібнюємо блендером.

В чашу блендера кладемо всі інгредієнти і ще раз добре все перебиваємо до повної однорідності разом з сиром.

Масу викладаємо в ємність, накриваємо кришкою і ставимо охолоджуватися в холодильник.

Якщо в холодильнику немає сиру фета, прекрасно підходить будь-який інший м’який сир або плавлений сирок, натертий на тертці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *