5 Жовтня, 2024
Перші дзвіночки. Вірні ознаки того, що дружина піде з сім’ї

Перші дзвіночки. Вірні ознаки того, що дружина піде з сім’ї

Дзвіночки – це не обов’язково підозрілі смс в телефоні або пізні повернення додому. Іноді все набагато складніше…

Жінка – як мавпа. Не відпустить одну гілку, поки не схопиться за іншу.

Ця наша особливість часто залишає середнього мужика в ступорі. У нас же було все так добре! – дивується кинутий чоловік. – І раптом…

Чи можна було побачити тривожні дзвіночки наперед? Ось що розповідають люди, що пережили розлучення:

1. Фраза “те, що я заробляю – це мої гроші, а те, що ти заробляєш – це наші гроші”

Спроби робити таємні від чоловіка заначки, максимально збільшуючи його витрати, а свою зарплату технічно зливати, маскуючи хованки на «чорний день». Спроби максимально розкрутити чоловіка на витрати, які приносять користь тільки жінці або її родичам. Наприклад, ремонт квартири її мами, нові сережки або чоботи за астрономічну суму. Все, що можна віднести до себе.

2. Порівняння свого чоловіка з чоловіками інших жінок

Ось у Леськи-то чоловік в два рази більше отримує… Ось у забезпечених чоловіків дружини біля плити не стоять… І так далі. Це скоріше підсвідома особливість, ніж свідомий маніфест. Але якщо таке починає чутися в будинку часто – хорошого не чекай.

3. Охолодження в сеkсі, або, навпаки, підвищена сексуальна активність

Але при цьому дивно-мрійливий вигляд, постійно на обличчі загадкова посмішка. Словом, будь-який збій в розміреному сексуальнму житті в ту чи іншу сторону.

4. Срач будинку, приготування їжі «на відчепися»

За умови, що у жінки в цей момент є досить сил і вільного часу.

5. Сильний дух протиріччя

Небажання поступатися ні в чому, спроби прогнути чоловіка, зробити слухняним. Рішення приймаються як би наперекір чоловікові. У суперечці дружина кричить на чоловіка, іноді навіть публічно.

6. Помітний протест викликає трата грошей чоловіка на себе

Дорогий одяг, телефон, курси англійської, і т.д. Щось таке, що не можна поділити. До пропасниці бісить вид відпочиваючого чоловіка, постійно хочеться чимось його зайняти.

7. Чоловік починає дратувати

Не подобається в ньому буквально все: в якій фізичній формі він знаходиться, як одягнений, як поводиться в суспільстві. Особливе роздратування можна помітити в вихідні дні, коли чоловік і дружина весь час разом. Несвідомо йдуть в хід різні методи «викурювання» чоловіка з дому і звільнення від нього території. Наприклад, відправка на дачу або за покупками.

8. Зміцнення зв’язків з подругами і родичами на шкоду сім’ї

Для них будь-які ресурси, будь це час, емоції або їжа, мобілізуються. А для чоловіка – затискаються.

9. Відмова стежити за власною зовнішністю

Навмисна байдужість на свій зовнішній вигляд/або активне бажання демонструвати свою привабливість іншим чоловікам, крім свого, навіть якщо чоловік поруч. Надто помітний, сексуальний одяг, включення режиму пошуку, наявність шанувальників нібито під френдзоною.

Автор: Morena Morana

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *