10 Травня, 2024
Познайомився з дівчиною, спілкувались деякий час, одного разу вона запропонувала те, чого я не очікував…

Познайомився з дівчиною, спілкувались деякий час, одного разу вона запропонувала те, чого я не очікував…

Познайомився в басейні з дівчиною. До речі, завжди так робіть! Басейн – це найкраще місце для знайомств. Всі ці парки, бари, сайти знайомств і дискотеки – дурниця. У мене вийшло з першого разу, а це значить, що у вас вийде ще швидше.

У 2013 році я полюбив плавання. Прийшов оплачувати абонемент на місяць. Підійшла дівчина зі спортивною сумкою … Їй теж щось потрібно було від адміністратора. Поки чекали адміна розговорився з дівчиною. Обмінялися телефонами. Увечері наступного дня зустрілися в кафе. Розмовляли на різні абстрактні теми.

І тут я розумію, що вечір перетворюється в якийсь фарс – вже по дві чашки кави випили. Я запрошую її в кінотеатр на вечірній сеанс. Вона відмовилась і запросила мене до себе на вечерю.

Я очікував всього чого завгодно, але тільки не цього! Через пів години вона підігрівала в мікрохвильовці голубці, а я нишпорив по просторах інтернету в пошуках фільму.

Того вечора у мене в голові крутилася одна думка: “Не запори все і ніколи її відпускай – вдруге так точно не пощастить”.

Начебто не запоров … Шостий рік разом … Життя прекрасне!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *