18 Травня, 2024
Правильна людина обов’язково прийде у ваше життя (все простіше, ніж здається)

Правильна людина обов’язково прийде у ваше життя (все простіше, ніж здається)

Це таке природне явище, коли «правильна» людина приходить у ваше життя. Не залежно від того, скільки ви старалися, пробували, намагалися, заглядали у кожен кут, щоб знайти когось, ваша людина просто прийде так, ніби не могло бути інакше — легко і невимушено.

Але як зрозуміти, що та людина, яка опинилася зараз з вами, прийшла назавжди? Як зрозуміти, що їй можна повірити? Тут немає ніякої магії, таємних знаків, чи важких шифрів. Вам не потрібно вимагати доказів, слідувати за кожним роком, кожним помахом руки. Ні! все набагато простіше.

Ідентифікація «своєї» людини відбувається настільки ж легко, як її поява у вашому житті. Поруч з нею формується неймовірна атмосфера впевненості й спокою. Ви не повинні плекати ці відчуття, вони приходять самі собою.

Основний показник — легкість. Це не принц на білому коні, який добиватиметься вашого серця подвигами. Це не друг, який вас любить вже два роки, але чомусь досі не зізнається. Це не та людина, яка йде і вертається, йде і вертається і так постійно. Це не та людина, поруч з якою ви все ж чекаєте якісь зміни, що все стане краще. Це не та людина, яка вже довго поряд, але досі нічого про вас не знає. Не та, яка ставить в пріоритет все, що завгодно, а вас просить зачекати. Це не людина, для якої кохання має термін придатності. Не та, для якої ви чергова.

Зі «своєю» людиною все буде набагато простіше, набагато зрозуміліше. Що б не сталося у вашому житті, вона завжди буде поруч.

Навіть, якщо ви вже не чекаєте, ваша людина прийде до вас.

Якщо ви відчуваєте, що вам потрібно йти з собою на компроміс в стосунках, ви не впевнені, що любите, але дуже хочете любити хоч когось. Тому переконуєте себе у винятковості свого обранця. Або, якщо ви бачите, що він не впевнений у вас, не готовий на серйозні кроки, продовжує ці стосунки «на автоматі». Це ніколи не зміниться, бо це не ваша людина.

«Правильну» людину ви завжди захочете бачити, а вона — вас. Якщо ви відчуваєте, що людина, яка поруч за вас зараз не викликає у вас бажання бути поруч, ви шукаєте інші пріоритети, інші справи. Так само, якщо ви відчуваєте, що він також шукає виправдання своїй відсутності. І ви йдете кудись разом, щоб підтримати стосунки, а зовсім не тому, що цього щиро хочете. Зупиніться, це не ваша людина.

«Правильна» людина не викликатиме дискомфорт. З нею ви не носитимете маску, не вибиратиме слова, не ховатимете свої недоліки.

З «правильною» людиною безпечно. Їй не страшно відкритися, не страшно показати свої ахіллесові п’яти. Бо вона їх залікує, а не використовуватиме, щоб ранити вас. Така людина не розчарує і не зрадить.

«Правильна» людина здатна змінити все ваше життя. Вона принесе у нього впевненість і позитив. Ви станете краще виглядати, доб’єтеся успіху на роботі, навчитесь чомусь новому. Кохання окрилятиме вас і мотивуватиме на нові звершення.

Головне не витрачати час на ілюзії в стосунках, які нічого не дадуть. Адже так, справжнє кохання не матиме місця у вашому житті. Важливо також не ідеалізувати собі «правильну» людину. Це не супергерой, а просто той, з ким добре.

Не обманюйте себе: Якщо людина не поруч з вами у важкий момент, то це не ваша людина.

Якщо ви змушені завжди чекати дзвінка чи повідомлення, то це не тому що у вашого обранця багато справ. Він, як всі живі люди, потребує відпочинку, яким зайнятим не був би. І в ці хвилини перерви абсолютно вистачає часу на хоча б одне приємне слово в повідомленні.

Він знає, що вам може принести радість. Кожна людина відчуває це по-своєму, але все ж у нас є базові потреби в відчутті радості. Турбота та увага — це те, що кожного з нас змусить усміхнутися. Якщо він абсолютно ніяк не намагається викликати у вас посмішку на обличчі, значить йому цього не треба. А це показник поведінки людини, яка не любить. Реальність буває неприємною, але ще гірше ігнорувати цей факт і нав’язувати собі брехню. Так ви можете довести себе до депресії та комплексів, а щонайгірше пропустити шанс знайти справжнє кохання і стати щасливими.

Не плутайте короткотривалу пристрасть зі справжніми стосунками. Інтим і романтика — це просто і цікаво, стосунки потребують відповідальності та роботи над собою.

Кохана людина не прийде до вас гратися і пробувати. Вона прийде тримати вас у своїх міцних обіймах при будь-яких вітрах. Ваші суперечки не будуть причиною розставання, а лише ставитимуть ті питання, які потрібно буде вирішити для зміцнення стосунків.

Кохання — це не важко, це коли ви один в одного на першому місці.

Будьте сміливі, щоб попрощатися з тими, кому ви не потрібні. І чекайте, ваше кохання вже давно шукає вас.

А ви вже зустріли свою «правильну» людину?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *