4 Липня, 2024
Прекрасний спосіб перемогти ворогів та заздрісників

Прекрасний спосіб перемогти ворогів та заздрісників

Є єдиний добрий спосіб помститися заздрісникам. Позбавити їх сил і енергії, змусити витратити всі ресурси і зав’яти, як зламаний жовтець або зірвана троянда. Це дуже простий спосіб та дуже дієвий.

Заздрісник страшенно страждає від своїх заздрощів, це науково підтверджено. Він усі свої сили, всі свої ресурси витрачає на те, щоб вас переплюнути і на те, щоб вам пошкодити. Ось справді, незавидна доля. Коли вам добре — заздріснику погано. Так само погано, наскільки вам добре. Тому найпростіший спосіб провчити заздрісника – просто жити добре. Докласти всіх зусиль і постійно покращувати своє життя.

Потрібно добре одягатися. Заздрісник уважно стежить за вашим одягом, розглядає взуття, гудзики, портмоне, він не зводить очей з ваших фотографій або з вас особисто. Так і пронизує поглядом. Тому треба добре одягатися, навіть якщо вам це не дуже важливо. Але все ж таки варто оновити гардероб і купити собі нові гарні речі. Найкращі, які ви можете собі дозволити.

Треба відпочивати та подорожувати. Це особливо злить заздрісника. По-перше, ви «зникаєте з радарів», коли кудись їдете. Заздрісник губиться в здогадах, страждає, адже він з вами пов’язаний подумки, синхронізований. Ви для нього – дуже важливий об’єкт. І раптом ворожий корабель зник з поля зору. Де він? Це турбує, вносить сум’яття в плани ворога, він не може вас виявити. І вчені довели, що віддалення чи наближення відіграють роль у взаємному впливі. Заздрісник вас втратив і засмутився. Став слабшим.

По-друге, коли заздрісник дізнається все ж таки, де ви подорожували, він кинеться дивитися фотографії, якщо ви їх виклали. І у знайомих дізнаватися подробиці відпочинку. У голові у заздрісника почнуться бурхливі фантазії. Він все перебільшує, все розфарбовує своєю заздрістю. Скромний номер у готелі він перетворить на Тадж-Махал, прогулянку на човні – на кругосвітню подорож на розкішному лайнері. Він уявлятиме, як ви їли омарів та пили «Вдову Кліко» в оточенні танцюристів-мулатів… Ну, хай фантазує. Це відніме у нього енергію та зіпсує настрій.

Треба бути веселим та бадьорим. Заздрісник дізнається все про ваш стан. Про скарги та скиглення. Це ж його радує та радує. Тому будьте енергійним та бадьорим. З часом ви позбавитеся звички скаржитися, дійсно відчуєте бадьорість і відчуєте приплив сил. Та й оточуючі почнуть до вас тягнутися, всім подобаються енергійні та успішні люди. А заздрісник втрачатиме сили, дізнаючись про те, який ви веселий і щасливий. Якщо вам сумно – розкажіть про це тільки найближчим, у жодному разі не скаржтеся публічно.

Оточіть себе друзями, частіше зустрічайтеся з тими, хто вам дорогий. Ходіть у гості, до себе запрошуйте, зустрічайтеся у кафе та на заходах. Не сидіть удома. Будьте в суспільстві частіше. Фотографуйтеся та викладайте фотографії. Та й знайомі розкажуть про те, що бачили вас у приємній компанії у хорошому місці. Це особливо прикро заздріснику. Йому хотілося б, щоб ви сиділи вдома, як устриця в раковині, щоб носа боялися висунути, щоб ви хворіли і чахли. Але ні. Цього не буде!

І, знаєте, через деякий час ви відчуєте себе набагато краще. Тому що всі ці дії дуже корисні для вас. А заздрісник втратить рештки сил. Адже заздрість споживає величезний ресурс. Але ви на той час про заздрісника просто забудете. Не буде він нічого для вас означати. Тому що ваші сили збільшаться, а життя почне змінюватись на краще.

Це не помста. Це звичайний самозахист, безгнівний та екологічний. Та й для заздрісника це корисно — може, він схаменеться і перестане заздрити. Хоча навряд … Але шкоди від нього точно буде менше – і для вас, і для інших ні в чому не винних людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *