19 Вересня, 2024
Прочитайте це, якщо вам здається, що ваше життя розвалюється на частини

Прочитайте це, якщо вам здається, що ваше життя розвалюється на частини

Коли ви чуєте неприємні слова на свою адресу, ви самі намагаєтеся не говорити їх нікому іншому, оскільки знаєте, наскільки вони можуть бути шкідливими. Слова, які ми вимовляємо, можуть або принести тепло чиїйсь душі, або розбити її на частини.

Багато людей часто обирають ненависть і гнів, впускаючи в себе ці неприємні почуття. Не допускайте цього, вчиться бути співчутливішими. Вмійте ухилятися від оціночних суджень, не впізнавши всієї історії.

Коли ви бачите бідність навколо себе, ви починаєте усвідомлювати, що у вас є будинок (незалежно від того, наскільки він малий), ліжко, гроші на покупку їжі, можливість навчатися чи працювати. Бажання стати забезпеченою людиною – це не порок. Проблема часто виникає тоді, коли ви не відчуваєте подяки за те, що у вас є. Навчіться помічати дари, отримані від життя, а не підраховувати свої проблеми.

Коли ви бачите людину з неблагополучної сім’ї або сироту, відчуйте подяку, що у вас є ваші батьки, брати та сестри – що ви завжди поруч і допомагаєте один одному у будь-які періоди свого життя.

Коли ви втрачаєте друзів, стаючи старшими, ви починаєте усвідомлювати, що не кожен повинен залишатися у вашому житті назавжди. Чому? Тому що деякі люди повинні піти, щоб ви могли розвиватись далі. І вам теж потрібно звільнити простір у чиємусь житті, щоб дозволити іншій людині розвиватися. Люди постійно змінюються. Коли ми були молодими, ми прагнули мати багато друзів. Але час вчить нас знову і знову, що якість дружби та кількість друзів – це різні поняття.

Коли ви проходите через розставання та розрив відносин, ви розумієте, що не всі люди сумісні з вами, як би ви цього не хотіли. Не оплакуйте час, ресурси та енергію, які були витрачені на збереження цих відносин. Нехай ця людина піде, щоб дати місце іншій людині.

Життя часто намагається зламати вас і морально розібрати на «запчастини». Ніхто з нас не може уникнути болю, який ми постійно відчуваємо в житті, але якщо ви навчитеся отримувати з усього правильні уроки, то станете незламною людиною.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *