20 Вересня, 2024
Про що шкодують жінки, коли їм вже за 55 років?

Про що шкодують жінки, коли їм вже за 55 років?

55, це вже той вік, коли починаєш все частіше думати про життя. Про те, що було і чого не було. Навіть якщо жінці сорок п’ять, то вона вже починає думати в цьому напрямку. Чому я говорю конкретно про жінок? Вони більш емоційні, вони частіше думають про життя. Чоловіки або намагаються працювати або не думати про це, або ж приховують свої емоції. Тому мова піде про жінок, але, можливо, такі шкодування будуть і у чоловіків в цьому віці.

Одним з головних шкодувань є те, що жінки мало проводили часу з дітьми, коли ті були ще тими самими дітьми. Так, потрібно було працювати, робити справи по дому і так далі. Але шкодування будуть присутні практично у всіх. Така природа людини. Не особливо любить приділяти час дитині, а потім шкодує про це.

Я думаю, що шкодують жінки ще й про те, що вчасно не пішли від того чи іншого чоловіка. Тому, молоді, якщо ви це читаєте, і перебуваєте в поганих відносинах, то біжіть. Деякі жінки навіть продовжують жити з тим, кого навіть не люблять. Вже нічого особливо з цим і не зробиш, так навіть краще і простіше. Але якщо вчасно задуматися про людину поруч серйозно, то могло б вийти все краще.

Хочу ще згадати подорожі. Навіть не якісь масштабні подорожі. Я думаю, що подорож навіть в сусіднє місто, це дуже круто. Це нові відчуття і досвід. Але жінкам в такому віці вже складно навіть таке робити. Та й бажання минає. При цьому, жінки в цьому віці постійно жаліють, що навіть не бачили свою область, навіть не море і не те, що за кордоном. Просто навіть по області не каталися. Сподіваюся, що у деяких буде бажання і можливість це виправити.

Пункт, який завжди можна встигнути виправити. Це те, коли жінки шкодують, що мало робили того, що конкретно їм подобається і приносить задоволення. Може, це якесь хобі чи щось в цьому роді. Наприклад, завжди подобалося готувати, але працювати довелося бухгалтером. Прикладів багато. Я думаю, що в п’ятдесят п’ять можна спробувати надолужити, щоб не шкодувати більше. Так, хтось хотів робити те, що вже складно. Як ті ж подорожі. Але не варто обмежуватися лише тим, що було в минулому. Можна знайти що-небудь нове.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *