18 Травня, 2024
Ревнива дружина не відпускала чоловіка в рейс. Тут на допомогу прийшла на допомогу теща. Після спільної поїздки все змінилося назавжди

Ревнива дружина не відпускала чоловіка в рейс. Тут на допомогу прийшла на допомогу теща. Після спільної поїздки все змінилося назавжди

Мій друг завжди розповідав багато, а я його завжди підтримував. Втім, останній випадок змусив мене посміятися від душі.

Дружина сказала, що не відпустить більше чоловіка в рейси. У неї є підозри. Взагалі, Галя ревнива. Що ж поробиш. Прикро Васі те, що він навіть приводів не подавав.

Вася спересердя сказав: – Не відпустиш? Тоді я твою маму візьму. Нехай улюблена тещінька зі мною поїде!

– А що? – відгукнулася теща, яка перебувала неподалік. – Я поїду. Все одно з роботи пішла, а діти в таборі.

– Валентина Іванівна, ви серйозно?

– Я що тобі жартівниця?

Сказали, так і вирішили. Теща поїхала з зятем. Так, спочатку Впся стримував себе з останніх сил, щоб не висадити тещу де-небудь в дрімучому лісі. Але він тримався. Згодом, втомлена від дороги теща, сказала, що побачила працю свого зятя.

Це було так приємно Вася, що він навіть подобрішав. Вони вже після двох діб в рейсі стали спілкуватися по душам. Вперше дорослий хлопчик 43 років Вася назвав тещу мамою.

Коли повернулися додому, то дружина Васі не могла зрозуміти, чому ж її мати більше не пиляє зятя. Тому Галя запитала:

– Як же ви разом заспівали! Що спонукало на таке?

– Тяготи дороги! – відповіла мати, а потім продовжила. – Галя, краще ніж ревнувати чоловіка, сама хоча б раз з ним поїздила. Це титанічна праця. Там не до зрад.

-Мама!

– Досить мамкати! Тобі вже 37, а все від мами не відірвешся!

Дочка була вражена тим, як добре стала сприймати зятя її мати. Спочатку вона навіть заревнувала маму, але потім була задоволена тим, що відносини відновлені.

Поїздка довжиною в 5 днів згуртувала зятя і тещу. Тепер, як розповідає Вася, його друга мама викликає в ньому почуття синівської любові. Ось такі метаморфози. А все розставила по своїх місцях дорога, налагодивши відносини тещі і зятя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *