Розповімо вам, який маринад потрібно приготувати до м’яса, щоб воно було смачним та соковитим. Для цього вам знадобиться звичайне ківі. За його допомогою, м’ясо вийде дуже м’яким та збереже свою соковитість. Таким способом ви можете приготувати м’ясо на шашлик або запекти його у духовці.
Рецепт розрахований на 1000 грамів м’яса.
Для цього вам знадобиться:
- Ківі – 1 шт.;
- Приправи;
- Зелень – за смаком.
Як зробити:
- Ківі потрібно подрібнити за допомогою блендера.
- Наріжте зелень, додайте до ківі.
- Додайте до суміші приправи та перемішайте.
- Натріть сумішшю м’ясо та загорніть у фольгу.
- Залишіть м’ясо просочуватись на 60 хвилин.
- Після зніміть фольгу, приберіть лопаткою маринад, який залишився на м’ясі та готуйте страви.
Приємного апетиту!