21 Вересня, 2024

Рецепт часникової пасти із часникових стрілок – це супер смачно, таку заготовку в нашій сім’ї обожнюють

Вчора готувала чергову заготівлю і з великим задоволенням ділюся з вами своїм рецептом її приготування. І так: РЕЦЕПТ СМАЧНОЇ ЧАСНИКОВОЇ  ПАСТИ ????????З ЧАСНИКОВИХ СТРІЛОК яку в нашій сім’ї всі дуже люблять.

Приготування:

  • Часникові стрілки 1 кг,
  • 4 ст ложки  цукру,
  • 2 ст ложки солі,
  • 1 столова ложка лимонного соку, (можна оцту)
  • 100 гр. олії

У мене трохи більше 1,9 кг стрілок ????, тому всі пропорції збільшила.

Часникові стрілки миємо ????, трохи обсушуємо і нарізаю на 2-3 частини, прокручуємо через м’ясорубку (можна в блендері до консистенції пасти), далі додаємо цукор і сіль, олію (за бажанням), столову ложку лимонного соку або оцту насиченого зеленого кольору, я додала саме лимонний сік), ретельно все перемішуємо.

Даємо настоятися протягом 15-20 хвилин. Далі розкладаємось нашу пасту в заздалегідь простерилізовані банки, закриваємо кришками, зберігаємо строго в холодильнику.

Часникова паста ???? ідеальна для приготування соусів, салатів, других та перших страв, вона чудово зберігається в холодильнику протягом 3,5 місяців.

Також якщо ви хочете зберегти її на всю зиму, використовуйте порційні форми для льоду, заморозьте і зберігайте кубики в контейнері в морозилці.

ЧАСНИКОВА ПАСТА ????, ідеальна до свіжої відвареної картоплі, картопляних дерунів, кабачкових оладок і до м’яса, шалено смачно, всім рекомендую від душі, це правда шалено смачно і головне – корисно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *