Привіт дівчата, спекла на швидкоруч тортик без якихось там прикрас для домашнього чаювання, вийшов дуже смачний, крем теж нашвидкоруч готовий куплений, отже якщо любите пухкенький бісквіт і потрібно швиденько, можете скористатись рецептом .
Рецепт приготування:
Коричневий бісквіт:
- 5 яєць
- 5 ст. л. цукру
- 2 ст. л. олії
- 3 ст л. какао
- 3 ст. л. борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- Білки збила з 3 ст.л.цукру
Жовтки збила з 2 ст. л. цукру + 2 ст. л. олії + 3 ст. л. какао , з’єднати з білками ложкою + 3 ст. л. борошна + 1 ч.л. розпушувача.
Коржі просочити згущенка + вода .
Випікала 2 коржа форма 19/25
Білий бісквіт:
- 5 яєць
- 150 г. цукру
- 150 г. борошна
- Ван. цукор
- 1 ч. л. розпушувача
- Випікала 2 коржа .
Білки збити в піну + цукор , ван. цукор, збити + жовтки збити.
Борошно розмішати з розпушувачем , все з’єднати .
Крем по рецепту на упакуванні:
В 400 мл. молока всипати суміш з упакування, збивати 3 хв .
1 упаковка (желе в мене був абрикос ) коли застигло порізала на кусочки.
Автор чудового рецепту – Роза Бойчук