18 Травня, 2024
Рот на замку! 5 подій у відносиних, про які не можна говорити

Рот на замку! 5 подій у відносиних, про які не можна говорити

1. Проблеми зі свекрухою

Якщо ви посварилися вщент, не поспішай повідомляти про це подругу. Швидше за все, вона тебе втішить і скаже щось підбадьорююче, але це буде проекцією її власного досвіду і ніяк тобі не допоможе. Спочатку видихни та заспокойся, потім розкажи про все чоловіку і розберіться у ситуації разом. Напевно, його мама не мала на увазі нічого поганого.

2. Зрада одного з вас

Неважливо, фізична чи емоційна — це важлива подія, яку часом хочеться розповісти комусь. Не варто цього робити! По-перше, це, напевно, зіпсує ставлення твоїх друзів до нього (або до тебе), а по-друге, якщо ви вирішите розійтися, а потім зійтись назад — буде набагато складніше. Краще залишити це всередині ваших стосунків, доки не вирішите, що з цим робити.

3. Сімейні таємниці

Якщо він розповів тобі про тяжкий психічний розлад брата або причину розлучення своїх батьків, не поспішай ділитися цим із подругами. Подібні історії — свідчення повної довіри та хорошого відношення, не варто псувати це.

4. Його фінансові помилки

Грошові справи — одна з найчастіших причин розлучень, тому не варто ганьбити його перед подругами, розповідаючи про те, як він невдало поміняв євро чи погано зіграв на біржі. Зрештою, тобі теж буде неприємно, якщо його друзі дізнаються, скільки грошей ти спустила на косметику цього місяця!

5. Недоліки партнера

Зрозуміло, ніхто не забороняє говорити тобі про його переваги та особливості, але дівчаткам зовсім не обов’язково знати, що у нього погано пахне з рота. Якщо ви зустрічатиметеся довго, то вони неодмінно познайомляться, і подібні секрети можуть погано вплинути на взаємини подруг з твоїм хлопцем.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *