20 Вересня, 2024
СИЛЬНИХ НЕ ЛЮБЛЯТЬ. ВОНИ НЕ ЗРУЧНІ. НИМИ НЕ МОЖНА КЕРУВАТИ І МАНІПУЛЮВАТИ

СИЛЬНИХ НЕ ЛЮБЛЯТЬ. ВОНИ НЕ ЗРУЧНІ. НИМИ НЕ МОЖНА КЕРУВАТИ І МАНІПУЛЮВАТИ

Вони прекрасно відчувають свій власний внутрішній голос совісті, добре знають, чого варті і не готові ніколи від цього відмовитися! Саме це додає їм сили долати навколишнє зло і неправду.

Всередині себе, мають якір, яким вони міцно тримаються за бажання жити без бруду і бути щасливими попри все.



Також мають в собі міцне коріння, яке не можна вирвати або зруйнувати ! Як не можна зруйнувати і їхні залізні принципипочуття власної гідності, мораль, мораль та віру в себе !



Сильні здатні витримати будь-яку правду, удари долі, тортури зрадою рідних, близьких чи друзів, або шторму з власних емоцій наодинці !

Вони не бояться болю, бо переживши війну в своєму серці і пройшовши через особисте пекло, навчилися перетворювати рани в мудрість і насолоджуватись життям, зберігши в серці красу та гідність.

Сильні, не маячать на чужих дорогах, не торгують щастям, ніколи не вимолюють ЛЮБОВ – але якщо Бог пошле їм це почуття, візьмуть його ЯК ОСОБЛИВИЙ ВЕЛИКИЙ ДАР і НІКОЛИ НЕ ЗРАДЯТЬ ТИХ, КОГО ЛЮБЛЯТЬ !



Живуть чесно, завжди в діалозі з власною совістю, не хизуються своєю історією, не вчать інших жити, а вважають за краще поглиблювати і розвивати себе І цим самим подаючи приклад іншим .

Несуть свій хрест, не перекладаючи його на чужі плечі, відповідають за сказане і зроблене ними, а у невдачах звинувачують тільки себе, роблячи з помилок уроки – сильним властиво робити правильні висновки замість порожнього жалю.



Розбірливі в усьому – ЇХ НЕ МОЖНА ПРОГНУТИ, НАВ’ЯЗАТИ ЧУЖОРІДНЕ ПРОТИ ЇХ БАЖАННЯ і ВОЛІ ! Ніколи і ні за яких умов !

Вони вміють йти по життю, як по зустрічній смузі, наповнюючи життя морем емоцій, любов’ю, повагою та добрими вчинками . Сильні також мають властивість піти, один раз і назавжди. Не випробовуйте їх почуття, характер і терпіння на міцність – ЗЛАМАЄТЕСЯ …!!!

І хай боронить Господь Бог усіх тих, хто свідомо зробить їм підлість, їм не позаздриш !

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *