4 Травня, 2024
Сподіваюся, ви зустрінете людину, з якою відчуєте себе почутими

Сподіваюся, ви зустрінете людину, з якою відчуєте себе почутими

Якщо ви знаходитесь у пошуках кохання, ніколи не погоджуйтесь на того, хто вас не чує. Не встигнете й озирнутися, як відчуєте себе самотніми, перебуваючи у стосунках.

Самовдоволений партнер — це не той, хто зможе подарувати справжнє кохання. Сподіваюся, що ви ніколи не погодитеся на стосунки, в яких вам нема з ким поділитися думками, очікуваннями та своїми маленькими та великими успіхами. На стосунки, в яких вам легше мовчати, ніж говорити із партнером відкрито та чесно. Легше страждати, уткнувшись у подушку, вкотре прокручуючи в голові думки про те, що ви недостойні, непривабливі чи неуспішні.

Вам потрібна людина, поряд з якою ви відчуваєте сміливість розповідати про все: про те, що приносить дискомфорт, або навіть висловитись тоді, коли ваші думки здаються ірраціональними. Такий партнер слухатиме, коли ви розповідаєте йому про найбуденніші речі. Він буде чути, коли ви втомилися чи вам важко. І навіть якщо ви досить сильні, щоб упоратися з проблемами самостійно, він стане вашим партнером у боротьбі з усіма тривогами та неприємностями.

Сподіваюся, що ви ніколи не погодитеся на стосунки, в яких відчуватимете, що вас сприймають як належне. Відносини будуються на взаємних поступках, і ви не повинні відчувати, що хтось використовує ваше відкрите серце у своїх інтересах.

Насправді романтика — це більше, ніж квіти, шоколад і вечеря при свічках час від часу. Романтика – це коли вас ніколи, ні в один із днів не сприймають як щось зрозуміле. Сподіваюся, що ви знайдете того, хто віддаватиме вам не менше, ніж братиме.

Якщо ні, сподіваюся, що у вас вистачить сміливості піти, тому що найменше ви потребуєте ту людину, з якою у відносинах відчуватимете порожнечу і самотність.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *