21 Травня, 2024
Сім’я отримала трагічного листа, який відправили 80 років тому

Сім’я отримала трагічного листа, який відправили 80 років тому

Лист, надісланий у 1943 році, нещодавно був доставлений члену сім’ї через 80 років після того, як він з’явився в поштовому відділенні міста Де-Калб, штат Іллінойс.

Лист був адресований Луї та Лавені Джорджам, які жили в Де-Калб у той час. Він був написаний двоюрідним братом Джорджів, чия перша дочка, Евелін, померла від муковісцидозу.

Лист був знайдений працівником поштового відділення, який помітив його, коли сортував пошту. Працівник спробував розшукати сім’ю Джорджів, і врешті-решт вдалося знайти їхню родичку, Грейс Салазар, яка живе в Портленді, штат Орегон. Салазар передала лист дочці Джорджів, Жаннетт.

“Я була вражена, – сказала Жаннетт. – Я маю на увазі, що втратити дитину – це завжди жахливо. Це ніби допомогло мені доторкнутися до горя моїх батьків і втрат, які моя сім’я пережила ще до мого народження”.Співробітник поштового відділення, який розшукав сім’ю Джорджів, сказав, що лист, ймовірно, залишався недоставленим так довго, тому що на поштовій адресі була лише назва вулиці, але не було номера будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *