20 Вересня, 2024
Три поради від Софі Лорен про те, як жінці необхідно ставитися до чоловіка, щоб її поважали

Три поради від Софі Лорен про те, як жінці необхідно ставитися до чоловіка, щоб її поважали

Корінь руйнування будь-яких стосунків ховається у відсутності поваги, і у самій повазі транслюється кохання. Повага – це основа, яку людина може дати партнеру. Але щоб чоловік поважав свою жінку, їй необхідно «щось» являти собою. Інакше всі численні старання підуть коту під хвіст.

Софі Лорен , яка прожила у шлюбі 41 рік – до відходу чоловіка з природних причин, точно знала головний секрет стосунків. Їм заздрили всі навколо, настільки ідеальною видавалась пара. Заздрили вони і самі собі, тому що перше ж кохання Лорен стало справжнім і пройшло з нею практично через все життя!

І навіть сьогодні, коли чоловіка вже нема, вона продовжує любити його. І виглядає так само ефектно, як раніше. Незважаючи на свої 88 років . По одному погляду на неї стає зрозуміло – і до цього дня актриса дотримується власних порад.

Чоловік як сенс життя.

Софі з юних років щиро не розуміла, як сенсом життя жінки може бути чоловік. Вона усвідомлювала просту істину несвідомо – чим більшою є залежність від чоловіка, тим менш цінними будуть стосунки з ним.

І сьогодні, послухавши будь-кого з освічених психологів, кожен скаже те саме:

«Жінка має бути незалежною від чоловіка, щоб продовжувати залишатися цікавою для нього у стосунках».

Подивитися на більшість стосунків – там уже немає кохання. Але люди, як і раніше, разом. Через залежність жінки, вона просто не може дозволити собі піти. Бо навіть заробляти на власне життя не вміє.

Спочатку – “Я” , і тільки потім чоловік. Навіть глянувши на сучасних жінок, чоловіки найбільше «фанатіють» від тих, хто самостійний та незалежний. Саме з такими і хочеться бути поряд.

“Алгоритм відносин”.

Всупереч поширеній думці, Софі Лорен вважала стосунки інтуїтивними. Немає чітких, великих істин, які говорять: «Роби так і він буде назавжди твоїм». Але одне їй було відомо завжди – нема чого дошкуляти чоловікові питаннями, телефонувати йому щохвилини. Нав’язливі люди нікому не подобаються.

Якщо й діяти у відносинах, то лише на рівні інтуїції. Хочеться порадувати вишуканою вечерею – приготуйте; хочеться близькості – підійдіть та поцілуйте. Природність душевного пориву завжди перевищує награність і гідно оцінюється.

Опиратися чоловікові – поховати стосунки.

Чоловіки за своєю природою «мисливці» . Так розпорядилася еволюція. І з тих пір ми, як і раніше, все також рухаються несвідомими, тваринними інстинктами. Одні до них прив’язані менше, інші більше. Але рухомі всі без винятку.

І тому жінкам не слід чинити опір своїм чоловікам. Так вони планомірно ставлять хрест на стосунках, суперечачи самій природі. Навіть якщо жінка займає провідну роль у відносинах, навіщо про це говорити? Нехай чоловік продовжує вважати себе головним.

У відносинах обов’язково мають бути взаємоповаги та підтримка. Варто вчасно помітити руки, що опускаються від невдач, і мотивувати його йти далі, пробувати знову. Лише жінки розпалюють справжнє полум’я у чоловіках із невеликої, малопомітної іскорки!

Відносини – це також робота. І непроста. Але піддається, коли докладаються достатні зусилля.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *