19 Вересня, 2024
Урок для душі: притча, яка допоможе зрозуміти щось важливе

Урок для душі: притча, яка допоможе зрозуміти щось важливе

Якщо ви увесь час дивуєтеся, звідки у вашому житті стільки проблем, прочитайте цю притчу. Можливо, вона допоможе вам зрозуміти для себе щось важливе.

Сидячи за круглим столом, душі вибирали свій наступний урок. Тут встала смілива і сильна душа: – Цього разу я йду на Землю, щоб навчитися прощати. Хто допоможе мені в цьому?

Душі із співчуттям і навіть трохи перелякано заговорили: 

– Це один з найскладніших уроків. Ти можеш за одне життя не впоратися. Ти так страждатимеш. Нам так тебе шкода. Але ти можеш впоратися. Ми допоможемо.

Одна душа сказала: 

– Я готова бути поряд з тобою на Землі і допомогти тобі. Я стану твоїм чоловіком, в нашому сімейному житті багато проблем будуть з моєї вини, а ти вчитимешся мене прощати.

Друга душа зітхнула: 

– А я можу стати одним з твоїх батьків, забезпечити тобі важке дитинство, потім втручатися в твоє життя і перешкоджати в справах, а ти вчитимешся мене прощати.

Третя душа вимовила: 

– А я стану одним з твоїх начальників, і часто відноситимуся до тебе несправедливо і зарозуміло, щоб ти могла вчитися переживати почуття пробачення. 

Ще декілька душ погодилися зустрітися з нею в різний час для закріплення уроку.

І так кожна душа вибрала свій урок, вони продумали взаємозв’язаний план життя, в якому вони один одного навчатимуть і наставлятимуть, і спустилися для втілення на Землю. 

Але така вже особливість навчання душ, що при народженні їх пам’ять очищається. І лише небагато здогадуються про те, що випадковості не випадкові, а будь-яка людина з’являється в нашому житті саме тоді, коли ми найбільше потребуємо уроку, який він з собою несе.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *