1 Жовтня, 2024
У квартирі невістки мій син зробив шикарний ремонт, а мене жодного разу не запросили, навіть подивитися. Невістка не хоче бачити мене у своєму  домі

У квартирі невістки мій син зробив шикарний ремонт, а мене жодного разу не запросили, навіть подивитися. Невістка не хоче бачити мене у своєму  домі

Я небажаний гість у домі невістки і сина…

– Так вийшло, з моєю свекрухою, Надією Миколаївною, відносини у нас не склалися з самого початку, – розповідає тридцятидворічна Уляна. – Зовнішність моя їй не підійшла! Коли вона вперше мене побачила, трохи не знепритомніла! За матеріалами

Зовнішність у Уляни дійсно досить специфічна, але серцю не накажеш.

Симпатичний респектабельний Дмитро замість красунь, які  бігали за ним юрбами, вибрав собі дружину, на яку, за словами свекрухи, «без сліз не поглянеш».

Уляна і Дмитро одружилися п’ять років тому, не дивлячись на те, що Надія Миколаївна була категорично проти цього весілля, і живуть тепер в квартирі Уляни. Живуть добре і дружно.

Дмитро зробив в двійці дружини сучасний ремонт, купив нові меблі. Це, а також категоричне небажання Уляни поки-що не мати дітей (Дмитро, до слова сказати, начебто не проти спадкоємців, але раз дружина не хоче, то він і не наполягає) підкинуло дров у топку нелюбові свекрухи до невістки.

– У всіх нормальні сім’ї! – зітхає Надія Миколаївна. – А у мого Дмитра – незрозуміло що! .. І що він знайшов у цій своїй, а? На руках її носить, на курорти возить, ремонт їй в квартирі он який зробив. Я йому кажу – навіщо тобі це треба, вкладатися в чужу квартиру! Була б хоча своя, а так! Завтра розлучитеся – підеш, в чому стояв! А він тільки руками на мене махає – мамо, не хвилюйся, я розберуся! Я вже бачу, як він розбирається! Розкручують його по повній програмі його …

До слова сказати, сам ремонт, який син нібито зробив в квартирі дружини, Надія Миколаївна на власні очі не бачила. Знає про нього лише тому, що, поки йшли роботи, Дмитро з Уляною з’їжджали на три місяці в знімну квартиру.

– Уявляєш масштаб? – розповідає Надія Миколаївна кращій подрузі. – Якщо з’їжджати довелося з квартири, значить, там не просто стелі побілили і шпалери поклеїли! Як уявлю, які син гроші туди вклав … Мабуть замінили все, що можна! ..

– Так піди і подивися, що там у них, – радить подруга. – Цікаво ж!

Надії Миколаївні, зрозуміло, дуже цікаво подивитися хоч одним оком, як живуть молоді. Але в гості її не запрошують. У квартирі невістки після ремонту вона не була ні разу.

– Це твоя «ця» проти, щоб мати прийшла в гості? – приступала Надія Миколаївна з допитом до сина.

– Мамо, ну а що ти хочеш? – одного разу зірвався той. – Як ти до неї ставишся, так і вона до тебе, ти хіба не бачиш? Ти її по імені назвати не хочеш, ну, напевно, твоє право, але тільки не чекай, що вона тебе в гості буде кликати. Вона теж не зобов’язана …

Насправді Уляна дійсно проти відвідувань свекрухи, про що відкрито сказала чоловікові. Не ображайся, мовляв, але з мамою своєю зустрічайся на нейтральній території. У своєму будинку бачити людей, які мене не люблять, я не хочу.

– Вона з нього мотузки в’є і ноги об нього витирає, а він, як ганчірка! – журиться Надія Миколаївна. – У своєму домі взагалі ніякого слова не має, виходить! Він живе в цій квартирі, заробляє, вкладається – і при цьому мати рідну запросити в гості не може. От не пощастило, так не пощастило.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *