Сьогодні ми з вами поділимося чудовим рецептом, який підкорює всіх. Це надзвичайно смачно, а головне, дуже просто.
Необхідні продукти:
- 4 середні огірки;
- 300 гр борошна;
- Сіль;
- Соняшникова олія;
- 100 гр будь-якого м’яса;
- 1 червоний перець;
- Зелена цибуля;
- Часник;
- Горох;
- Соєвий соус;
- 30 мл оливкової олії;
- Перець.
Покроковий процес приготування:
Вам знадобиться чотири середні огірки. Ретельно промиваємо, потім очистимо їх від шкірки. Можна для цього використовувати овочерізку.
Розрізаємо огірки так, щоб у нас виходили великі округлі шматочки, своєрідні трикутні часточки.
Шкірку від огірків подрібнюємо за допомогою блендера, додаємо туди трохи води. Пропускаємо сік огірків через сито. Зазвичай виходить близько 250 мл огіркового соку.
Далі кладемо в миску 300 г борошна та одну чайну ложку солі. Наливаємо 200 мл соку огірка, 50 гр поки що залишаємо. Перемішуємо та чекаємо 10 хвилин.
Тепер розкачуємо тісто в пласт товщиною 1 см. Нарізаємо смужками, потім змащуємо олією і викладаємо на тарілку, накриваємо плівкою. Поки що тісто необхідно залишити.
Беремо 100 г будь-якого м’яса, можна яловичину. Нарізаємо, те саме робимо з червоним перцем. Його буде потрібно приблизно 30 гр.
Також нарізаємо дрібно один зубчик часнику і трохи зеленої цибулі. Наливаємо на сковороду 30 мл оливкової олії, кладемо м’ясо і смажимо протягом 2 хвилин.
Тепер додаємо заморожену цибулю, часник, горох, нарізаний перець, смажимо також протягом декількох хвилин. Солимо і перчимо на смак. Можна додати соєвий соус.
Вливаємо сік огірків, що залишився. Вимикаємо вогонь та повертаємось до тіста.
Максимально розтягуємо смужки в довжину так, щоб вони нагадували локшину.
Кип’ятимо воду, солимо, і варимо нашу огіркову локшину протягом 2 хвилин.
Чудова страва практично готова. Можна промити локшину у холодній воді.
Тепер додаємо в м’ясо нарізані огірки, перемішуємо. І, нарешті, додаємо до локшини отримане рагу, заливаємо все це соєвим соусом і подаємо на стіл.