Я обожнюю цибулю, додаю її у все, що готую. Саме тому я й зайнялася його вирощуванням. Урожай у мене завжди задається, адже я застосовую кілька методів, які мені колись порадили. Вони роблять мою цибулю великою, вона чудово дозріває.

У цих методах немає нічого особливо стомлюючого чи складного, але вони дають неймовірний результат.

Перша рекомендація.

Цибулини потрібно ретельно підготувати перед посадкою: залити їх соляним розчином (приблизно грам двадцять солі – обов’язково морської – додати один літр води і змішати). Морська сіль багата на різні мінерали, які корисні для цибулі. У цій рідині цибулини мають пролежати до двох годин. Саме стільки часу потрібно для того, щоб плід наситився корисними елементами. Якщо витратити менше часу, то результату може бути і не досягнуто.

Друга рекомендація.

Паростки слід раз на тиждень обробляти розчином нашатирю у воді – десять мілілітрів на літр. Це допоможе врожаю не гнити і рости інтенсивніше. Спирт має знезаражуючі властивості, саме це і перешкоджає гниттю.

Третя рекомендація.

Цибуля потребує спеціального підживлення. Ця суміш робиться так само, як і попередня, але замість спирту слід брати дріжджі (не більше десяти грамів, тобто стандартний пакетик). Це сприятиме тому, що цибулини зростатимуть швидше. Суміш слід потримати якийсь час у теплому місці перед тим, як поливати нею цибулю (щоб настоялися дріжджі, інакше нічого не вийде). Якщо використовувати це підживлення двічі на тиждень, можна швидко помітити результат. Підживлена ​​таким чином цибуля росте в рази інтенсивніше.

Ось і все. Ці прості поради можуть вразити будь-кого своєю ефективністю. Я всім рекомендую спробувати такий підхід під час вирощування цибулі.