Я обожнюю цибулю, додаю її у все, що готую. Саме тому я й зайнялася його вирощуванням. Урожай у мене завжди задається, адже я застосовую кілька методів, які мені колись порадили. Вони роблять мою цибулю великою, вона чудово дозріває.
У цих методах немає нічого особливо стомлюючого чи складного, але вони дають неймовірний результат.

Перша рекомендація.
Цибулини потрібно ретельно підготувати перед посадкою: залити їх соляним розчином (приблизно грам двадцять солі – обов’язково морської – додати один літр води і змішати). Морська сіль багата на різні мінерали, які корисні для цибулі. У цій рідині цибулини мають пролежати до двох годин. Саме стільки часу потрібно для того, щоб плід наситився корисними елементами. Якщо витратити менше часу, то результату може бути і не досягнуто.
Друга рекомендація.
Паростки слід раз на тиждень обробляти розчином нашатирю у воді – десять мілілітрів на літр. Це допоможе врожаю не гнити і рости інтенсивніше. Спирт має знезаражуючі властивості, саме це і перешкоджає гниттю.
Третя рекомендація.
Цибуля потребує спеціального підживлення. Ця суміш робиться так само, як і попередня, але замість спирту слід брати дріжджі (не більше десяти грамів, тобто стандартний пакетик). Це сприятиме тому, що цибулини зростатимуть швидше. Суміш слід потримати якийсь час у теплому місці перед тим, як поливати нею цибулю (щоб настоялися дріжджі, інакше нічого не вийде). Якщо використовувати це підживлення двічі на тиждень, можна швидко помітити результат. Підживлена таким чином цибуля росте в рази інтенсивніше.
Ось і все. Ці прості поради можуть вразити будь-кого своєю ефективністю. Я всім рекомендую спробувати такий підхід під час вирощування цибулі.
Залишити відповідь