Французький поцілунок»: саме цим салатом я закохала в себе свого чоловіка. Готую щотижня, вже дуже його люблять в моїй родині.
Пропонуємо рецепт приготування дуже ніжної закуски: салат «Французький поцілунок». Салат дуже легкий в приготуванні. М’ясо можете взяти замість свинини і куряче філе, і яловичину. Інгредієнти прості, доступні. Джерело
Цибулю обов’язково замаринувати, інакше ніжність буде вже не та! Салат можна приготувати і до недільної вечері, і на святковий стіл! Закуска дивовижна: ніжна, з легким вершковим ароматом, в міру пiкaнтна – справжній шедевр. Особливий шарм їй надає тертий сир і маринована цибуля. Поєднання всіх інгредієнтів ідеальне і незрівнянне: вам сподобається.
необхідні інгредієнти
м’ясо свинина або яловичина – 300 грам,
цибуля ріпчаста – 1 штука,
помідори – 3 штуки,
сир твердий – 200 грам,
майонез – до смаку.
Маринад для дибулі
сіль – 0,5 чайної ложки,
цукор – 1 чайна ложка,
оцет – 1 столова ложка,
вода окріп – 200 мілілітрів.
Як приготувати салат «Французький поцілунок»
М’ясну вирізку нарізаємо або дрібними кубиками, або соломкою і відправляємо на розігріту сковороду з олією (я використовувала ароматну домашню олію).
Обсмажуємо м’ясо на сильному вогні 7-8 хвилин. Можна зробити салат і з курячої грудки.
Маринуємо цибулю. Нарізаємо її кубиками, викладаємо в миску, додаємо туди сіль, цукор, оцет і заливаємо окропом. Перемішуємо і залишаємо до повного охолодження.
М’ясо на сковороді солимо, перчимо і обсмажуємо ще 2 хвилини, викладаємо на паперовий рушник.
Твердий сир і помідори нарізаємо кубиками.
З цибулі зливаємо всю остиглу рідину. З’єднуємо всі інгредієнти в одній мисці, додаємо майонез, перемішуємо.
Порада. Для заправки салату рекомендую використовувати домашній майонез або густий сметанний соус.
Готовий салат викладаємо в салатник, зверху посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці. Можна подавати до столу!
Поцілунок обов’язково буде! Салат «Французький поцілунок» виходить ніжний і, в той же час, дуже ситний!
Сподобається всім: швидко насичує, але не залишає тяжкості на шлунку! Ароматний і пiкaнтний, красивий і повітряний – стільки всього в одній страві.
Cмачного!