20 Вересня, 2024
Хто з близьких, які вже не з нами, може стати Ангелом-охоронцем і 3 ознаки того, що ви під захистом

Хто з близьких, які вже не з нами, може стати Ангелом-охоронцем і 3 ознаки того, що ви під захистом

Вони завжди поряд…

Те, що Ангелами-охоронцями стають лише обрані, праведники, які свято дотримувалися за життя Божих заповідей — це щось саме собою зрозуміле. Але це лише частково.

Тому що Охоронцем може стати звичайна земна людина, зі світлою душею, яка пройшла всі випробування та уроки, уготовані долею, зрозуміла і прийняла їх. Про таких людей ще за життя часто говорять: чистий Ангел.

Вони, як правило, не мають власних підопічних, вони поспішають на допомогу кожному, кому вона потрібна.

Такі Ангели приходять до нас у вигляді звичайних людей, коли ми гостро потребуємо підтримки. Тепло, що походить від них, посмішка, променисті очі перевертають все всередині, змушуючи відчувати одночасно і приємне хвилювання і дивовижний спокій. Кожен із нас стикався з ними не раз.

Адже це ті випадкові супутники, яким відкриваєш душу, а потім відчуваєш зовсім не сором, а неймовірне полегшення. Це та людина, яка ні з того, ні з цього каже вам комплімент, змушує посміхнутися чи розсміятися в той момент, коли ви особливо гостро відчуваєте самотність. Це той незнайомець, який зненацька ділиться з вами інформацією, яка вам саме зараз життєво потрібна. Чи бувало з вами таке? Впевнена – так!

Одну з таких зустрічей я дбайливо зберігаю в пам’яті донині: Ангелом виявився звичайний таксист. Він підвозив мене від онкології, куди привезла маму. Беручи гроші за поїздку, водій раптом сказав: «Ідіть до…». І назвав прізвище лікаря, до якого потрапити простому смертному було просто нереально. Не маючи знайомих, без протекції та дзвінків, я вирушила до цього лікаря. Найдивовижніше – він прийняв, вислухав мене і сам прооперував маму, подарувавши їй дев’ять років ремісії.

Але, крім незнайомців, нашими охоронцями можуть стати ті, з ким за життя ми були особливо близькі. Найчастіше, це душі мам, що пішли, і, як не сумно про це говорити — душі дітей, які тимчасово пішли. Охоронцем може стати і людина, з якою вас пов’язувала не кровна, а духовна спорідненість. І найдивовижніше — Ангелом-охоронцем може стати заклятий ворог, якому дарується можливість спокутувати свій гріх, ставши вам вірним другом та захисником.

І найперша ознака, що у вас з’явився ще один, земний Охоронець, це надзвичайне везіння, яке починає супроводжувати у всьому, відразу після відходу цієї людини.

А ще — внутрішній голос та загострена інтуїція, які несподівано прокидаються, коли загрожує небезпека, яка змушує в останній момент відмовитися від поїздки або ухилитися від звичного маршруту, вийти з дому або, навпаки, залишитися тощо. Якщо зібрати всі історії таких чудових порятунків, впевнена, вийшла б важка книга.

І, звичайно, сновидіння. Саме земні Охоронці приходять до нас уві сні напередодні якихось дуже важливих змін і подій, щоб підказати, вберегти, а, може, навпаки, надати впевненості. Розпізнати, що це звичайні сновидіння дуже просто: вони запам’ятовуються, особливо слова нічного гостя. І все, що від нас вимагається, поставитися до такого сну з граничною увагою. І тим більше, якщо душа Охоронця почала відвідувати вас із завидною регулярністю з ночі до ночі.

Просто пам’ятайте: люди, які щиро люблять і готові будь-якої хвилини прийти на допомогу, наші Охоронці завжди поруч. Не залишайте їх знаки без уваги, подарувавши у відповідь любов та подяку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *