19 Вересня, 2024
Цей лист я присвячую усім жінкам, які втратили надію

Цей лист я присвячую усім жінкам, які втратили надію

Кожному з нас часом необхідний поштовх – почути правильні слова. Вони допомагають поглянути на ситуацію під іншим кутом і підбадьоритися.

Ось який лист написав психолог жінкам, які втратили надію:

“Шановна жінка, не втрачай надії і не впадай у відчай.

Духовний спокій, довіра, гарний настрій, радість і світло, які наповнюють твоє серце, повернуться до тебе знову. Я знаю, що ти в сум’ятті. Тобі здається, що всі відвернулися від тебе. Цей період у твоєму житті обов’язково пройде.

Це просто одна глава в історії, яку ти пишеш. І, коли вона закінчиться, ти знову знайдеш щастя.

Дуже складно описати словами, які почуття тебе наповнюють останнім часом. Здається, що ти втратила контроль над своїм життям і зазнала невдачі. Здається, що ти живеш життям іншої людини. Але все це скоро закінчиться. Адже ніщо не може тривати вічно.

Якщо ти готова здатися, пам’ятай. Ми не були народжені для цього. Ми народилися, щоб показати світу свою силу і витривалість. А також те, що ми можемо подолати все, що заподіює нам біль.

Я знаю, що з тобою сталося щось недобре. І тепер тобі здається, що є тільки один варіант – просто здатися. Але ти помиляєшся.

Невдалі відносини, розбите серце, нездійснені надії і цілі – все це тобі знайоме. Але знаєш що? Ти пройшла через все це. Ми всі знаємо, як це, коли серце розбите на мільйони дрібних частинок, і потрібно зібрати його воєдино.

Ми всі знаємо, що таке ставлення, в яких на твої почуття не відповідають взаємністю. Замість любові і поваги ти отримуєш порожнечу і самотність.

Ми всі знаємо, що таке, коли наближаєшся до мети, але потім твої плани руйнуються. І тоді ти думаєш про свою слабкість, марності і неспроможності. Ти виниш себе в тому, що доклала не так багато зусиль, раз все вийшло не так, як хотіла.

Але навіщо заповнювати голову такими думками?

Ти не повинна дозволяти їм ставити тебе на коліна. Ти можеш зробити інше – повстати, як Фенікс, з попелу, і згадати, хто ти є насправді.

Згадай про свою силу, витривалість і цінності. Згадай про людей, які любили тебе і продовжують любити, незважаючи ні на що. Я знаю, що ти вибереш цей шлях, тому що завжди це робила.

Пам’ятаєш, ти вже стикалися з подібною ситуацією? Тобі здавалося, що твоє життя руйнується. Але все, що ти думала, в результаті виявилося невірним.

Іноді життя важке, несправедливе і жорстоке. Але все це тимчасово. Ми живемо в мінливому світі, і ми самі змінюємося. Наша зовнішність, вік, почуття, думки, думка і поведінка змінюються.

Але знаєш, що не змінюється? Наш внутрішній світ.

Наша сутність залишається такою ж. Ми просто намагаємося подолати труднощі, які виникають перед нами. І це ще раз доводить, що все повернеться на свої місця. І ти станеш знову собою.

Ти пам’ятаєш, якою була в дитинстві? Ця людина нікуди не зникла. Ти просто виросла і тепер дивишся на світ очима дорослого. У кожному з нас залишився ентузіазм дитини. Однак ми придушуємо його в собі.

Зазирни в свою душу і знайди там надію. Ту, що живила тебе в дитинстві. Так, це складно. Але не забувай. Все це – лише одна глава життя, а не вся твоя історія.

З любов’ю,

Та, що знає, що ти відчуваєш зараз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *