19 Вересня, 2024
Ці люди приносять щастя та удачу. Шість ознак «добрих вісників»

Ці люди приносять щастя та удачу. Шість ознак «добрих вісників»

Є люди, які можуть принести щастя, удачу, викликати сприятливі зміни у вашому житті. 

Один письменник сказав: треба приєднатися до сильної людини, і тоді вам передасться частина її сили. Ні, ви не заберете в неї енергію; вона випромінює світло та тепло, така її сутність. Потрібно просто триматися поруч, дружити, спілкуватися, вчитися, переймати — добре ставитися до такої людини. Виявити симпатію. Якщо така людина з’явилася на життєвому шляху, це чудова нагода стати щасливішою і досягти успіху. Це чудовий знак!

— від такої людини виходить почуття заспокоєння та душевного спокою. Ні, вона може бути зовсім не доброю і піднесеною. Але у її присутності спокійніше. Якось радісніше. Вона ніби заряджає енергією та надією. Наче каже: «все буде добре!».

— після спілкування з такою людиною надовго зберігається бадьорість та піднесений настрій. Вас починає супроводжувати успіх; нехай навіть маленький, а також справжнє везіння. Успішно відбуваються переговори, вирішуються питання, вдається отримати дозвіл чи потрібний документ.

— можуть знайтись загублені речі, можуть віддати борг, який не віддавали, можуть дати премію. Можна щось виграти приємне, отримати подарунок, вигідно щось продати. Відбувається фінансове вдосконалення. Прибуток. Нехай маленький, але прибуток.

– ви почуваєтесь краще! Пройшов біль голови, наприклад. Поліпшилося здоров’я. Від застуди сліду не залишилося, одужала дитина чи хтось із близьких.

— поради такої людини дуже корисні. Вони реально допомагають. Навіть якщо вона жартівливо говорить чи розповідає про себе, у її словах глибокий сенс – саме для вас. Вона наче передає корисну інформацію, адресовану особисто вам.

– Вам хочеться підійти ближче до такої людини – від неї тепло! Вона випромінює енергію. Ви відразу відчуваєте симпатію, довіру, І потім ви думаєте про цю людину – вона справила сильне враження на вас. Її образ «закарбувався» у вашій душі. Хоча на вигляд вона може бути звичайнісінькою.

Якщо така людина зустрілася у житті — це початок гарного періоду. Навіть якщо це випадкова зустріч, якщо ви просто трохи поспілкувалися, торкнулися — все одно це чудово. Стикаючись з іншою сильною та здоровою системою, ми набуваємо її якості та властивості. Ця людина неспроста зустрілася вам. Це і приклад, і надія, і добрий знак майбутнього, і підтримка. Постарайтеся отримати пораду і добрий наказ, якщо зустріч коротка. Навіть цього достатньо, щоб заповнити ресурс та стати сильнішим. Така людина – добрий вісник щасливих змін. Головне – не пропустити цю зустріч. Свою особисту добру звістку.

Ганна Кір’янова

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *