20 Травня, 2024
Ці чоловічі та жіночі імена несумісні у коханні та шлюбі

Ці чоловічі та жіночі імена несумісні у коханні та шлюбі

Чи можна передбачити, наскільки щасливим буде союз між чоловіком та жінкою? Фахівці-езотерики вважають, що такий прогноз можливий, і не лише за натальними картами, знаками Зодіаку, а й… на ім’я.

Є кілька поєднань чоловічих та жіночих імен, власники яких не зможуть жити спокійно. Сварки, скандали, нерозуміння — ось їхні вірні супутники, пише УНІАН.

  • Кирило і Ганна

Далеко не ідеальна сумісність імен натякає, що “пан” буде знущатися над “благочестивою” до тих пір, поки їй це не набридне. Як правило, Ганна більш лояльна і терпляча, ніж Кирило – для неї сімейне вогнище важливіше тусовок. Чоловік з таким ім’ям стане пригнічувати свою дівчину, відіграючи власні комплекси, а жінка не зможе піти. 

  • Вероніка і Костянтин

Швидше за все, Костя буде бігати за кожною спідницею, нехай і не завжди явно, а Вероніка – чекати біля вікна. Будь-які сварки закінчиться відстоюванням чоловічої авторитарної позиції і утиском прав жінки. Також велика ймовірність апатії і депресії на тлі постійних спроб відшукати свого благовірного або знайти у нього в телефоні докази зрад.

  • Катерина і Микола

Тут сумісність імен в ліжку і любові буде дуже низькою, тільки якщо Катя не стане шанувальником щоденних скандалів і биття посуду. Микола тільки так вміє вирішувати проблеми і конфлікти – спочатку розносить півквартири, а потім каже, що розлютився. Дівчатам з ім’ям Катерина варто вирішити для себе, чи готові вони жити на пороховій бочці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *