18 Травня, 2024
Ці 3 знаки Зодіаку – вроджені переможці!

Ці 3 знаки Зодіаку – вроджені переможці!

Хто з нас не хоче досягти успіху у житті? Це правда, що людина – сама коваль свого щастя, але й впливу зірок не можна заперечувати.

Вам, мабуть, доводилося чути чи самому вимовляти цю фразу: “Так зірки зійшлися”. Справа в тому, що це правда. Для того, щоб стати сильним, могутнім і успішним – на вас мають впливати певні планети. Саме вони дають силу, яку не мають інші люди.

Найважливіша планета для успіху – це Юпітер. Також енергетичний Марс, який ставить рух, надає волю. І Сатурн, без якого немає нічого, тому що, якщо немає дисципліни та стратегії, то все вищезгадане – не має жодного сенсу.

Отже, список трьох найуспішніших знаків Зодіаку:

Овен – народжений бути лідером

Народжені під знаком Овна дуже сміливі. Таким ентузіазмом і рішучістю, як у них, не володіє, мабуть, ніхто інший. Якщо Овен каже, що зробить щось, це означає, що все вийде. Хоч би скільки перешкод випадало на шляху – він подолає і вирішить усе.

Це дивно, але за що б не брався у житті представник цього знака – він усе зробить без проблем та якихось особливих зусиль. Вся справа в харизмі: Овен народжений, щоб перемагати. Інших варіантів розвитку подій цей знак не розглядає.

Овен – це паросток, який проб’є навіть камінь, щоб прорости до світла. Овен – це криголам, який покликаний розколоти лід та прокласти шлях іншим кораблям.

Тому серед народжених під цим знаком так багато справжніх лідерів: директорів, топ-менеджерів та ін. Їх не можна не помітити: ці люди починають рухатися вперед, як танки вже з першого дня приходу в компанію. Їм досить просто пройти повз, і ви буквально відчуєте цю енергію сили у повітрі.

Якщо Овен щось обіцяє, то виконає будь-що. При цьому він зовсім не очікує, що його партнери вчинять так само. Овен просто робить свою роботу. Найбільше на світі ці люди не люблять зради, брехні та зневіри.

З них виходять чудові лікарі (зокрема – хірурги), інженери-будівельники, архітектори, солдати, офіцери, головнокомандувачі. Також – актори. Наприклад, як всесвітньо відомий комік Чарлі Чаплін.

Овен – ще й прекрасний у коханні. Згадати, наприклад, Казанову.

У політиці Овни також чудові.

Проте поруч із Овном бути непросто. Якщо вам випало працювати поряд або жити, то будьте готові працювати, працювати та ще раз працювати. Тому що це єдиний спосіб виявити себе поряд із представником цього знака. Він і сам працює без утоми, і іншим лінуватися – не дозволяє.

Стрілець – знак щастя, радості та екзотики

Представники цього знака люблять хорошу їжу, напої, подорожі, музику, тобто вміють любити життя у всіх його проявах. Вони вміють дружити та бережуть друзів. Також ніколи не пройдуть повз несправедливість – обов’язково втрутяться. Це надає їм ще більше сили та впевненості у собі.

Стрілець – це символ молодості та нев’янучого духу. Вони, як правило, дуже красиві, добре складені, люблять спорт, особливо теніс.

Народжені під цим знаком – дуже стильні, аристократичні. Іноді – бунтарі, але специфічні – вони йдуть своїм шляхом, поважаючи традиції.

З них виходять добрі священики, астрологи та пророки. Сильний Юпітер допомагає отримувати нагороди, хоч би чим вони займалися. Справа в тому, що для того, щоб стати переможцем у спорті чи навіть на війні – у вас має бути сильний Юпітер у натальній карті.

Слід зазначити, щоправда, що спілкуватися та співпрацювати зі Стрільцями може бути досить непросто. Народжені під цим знаком часто виглядають аж надто строгими і зарозумілими. Також вони вміють і практикують покарання, що подвійно неприємно. При цьому роблять це зі знанням справи, тобто позбавляють людей, наприклад, задоволень або грошей, якщо ті завинили.

Плани та цілі у Стрільця – як у Наполеона. Але, як не дивно, майже всі вони здійснюються.
Типові представники цього знаку – такі легенди музики, як Френк Сінатра та Тіна Тернер. Вони не лише досягли вершини успіху, а й назавжди там закріпилися.

Козеріг – десп0т, владний, авторитетний

У народжених під цим знаком Зодіаку – репутація, схожа на репутацію Скорпіона. Вони вже точно не «білі та пухнасті».

Козеріг – це знак, без якого неможливо уявити успіх. Це все завдяки Сатурну – планеті, яка має на них сильний вплив. Козеріг навіть вважається одним із найвпливовіших знаків.

Представники цього знаку Зодіаку дуже дисципліновані. Вони є уособленням успіху та влади. Козеріг дуже працьовитий, любить і вміє навчати інших працівників, чудовий стратег та тактик.
До речі, Козеріг не боїться стресів чи втрати роботи. Для нього все це – природний перебіг життя. Також він упевнений, що був, є і буде авторитетом, хоч би що трапилося. Зрештою, він усе життя працює на свою репутацію. Навіть уже тоді, коли вона працює на нього, і начебто можна було б розслабитися.

Його подорож життям – це завжди нелегкий шлях. Така карма, досвід попередніх перетворень. Тому народитись Козерогом – непросте випробування. Але якщо засвоїти уроки Сатурна, планети, яка одночасно є і вчителем, і «мучителем», то можна стати дуже сильним і досягти справжнього успіху.

З народжених під цим знаком Зодіаку виходять чудові лікарі, хіміки, біологи, політики, юристи, астрономи, банкіри, ріелтори, композитори та співаки.

Наприклад, одним із найцікавіших представників цього знака є легенда музики Елвіс Преслі. Він належить, щоправда, того рідкісного типу цього знака, якого Сатурн обдарував великим багатством, але Юпітер – знищив у вигляді гедонізму і наркотиків. Подібне до народжених під знаком Козерога трапляється вкрай рідко. Вони надто дисципліновані та «правильні», щоб дозволити залежності знищити їх.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *