5 Жовтня, 2024
Через 12 років я все зрозуміла і розкаялася!

Через 12 років я все зрозуміла і розкаялася!

Через 12 років я багато усвідомила. Тільки коли я перейшла на іншу сторону, у мене розкрилися очі. 12 років тому мені було всього двадцять років. Я була заміжня, але до втрати пульсу закохалася в іншого чоловіка, у якого була дружина і діти.

Чи думала я про них? Ні! Я керувалася тільки своїми почуттями, я вважала, що гідна щастя, а чужі почуття – чужі проблеми. Свій же шлюб я вважала помилкою, поспішила розлучитися з люблячим чоловіком.

Дружина моєї нової любові нагадувала мені тоді холодний камінь. Мені здавалося, що вона його не любить, погано про нього піклується і не поважає.

Ми були у відносинах більше року.

Згодом я втомилася всім брехати і ховатися. Мій чоловік погрожував мені, він хотів накласти на себе руки, але мене нічого не зупиняло. Згодом ситуація нормалізувалася.

Я перестала потрапляти йому на очі, тому навіть не знала, чим він там займався далі.

Я жила одна на знімній квартирі. Мій коханий туди регулярно приходив на «побачення». Я чекала тільки одного – коли він з’явиться з речами і більше ніколи не залишить мене одну. Я навіть ображалася на нього, ставила йому ультиматуми, він все прощав і терпів мої витівки.

Дружину і дітей не кидав.

Незабаром дружина дізналася про походеньки свого законного чоловіка. Вона намагалася налагодити відносини, однак зрозуміла, що все марно, і виставила його з дому.

Саме тоді він прийшов до мене назавжди.

Мені здавалося, що моєму щастю немає меж. Я не думала тоді, як живуть його діти і дружина, я насолоджувалася миттю. Мені здавалося, що аліментів і спільних вихідних цілком достатньо, щоб бути хорошим татом. Незабаром ми одружилися. Мій чоловік був дуже ласкавим і турботливим, я літала в хмарах.

А потім ми дізналися, що станемо батьками. Народилася донька, а чоловік підсів на стакан. Я намагалася його лікувати, відмовляла від чергової стопки. Ми продовжували любити один одного і ростили свою маленьку принцесу.

Чоловік згодом почав пред’являти мені претензії, мовляв, мало йому інтиму після народження дочки. Я пропускала його слова повз вуха.

Через півтора року ми переїхали в інше місто. Одного разу чоловік забув закрити браузер на своєму комп’ютері, і я стала свідком його любовного листування. У нього з’явилася інша жінка.

Як з’ясувалося пізніше, він зраджував мені вже не перший місяць. Я навіть знала його коханку, ми працювали разом. У них був роман, але почуття між ними були настільки сильними, що вони продовжили спілкування навіть після нашого переїзду.

У мене ніби вирвали серце. Я йому довіряла, вважала любов’ю всього свого життя, тому пробачила все. Сім’ю він руйнувати не хотів, зізнавався мені в щирості своїх почуттів, але і не розривав зв’язок з коханкою.

Уже минуло дев’ять місяців, він так і пише їй любовні послання. Я з’їдаю себе зсередини, погано сплю і нервую. Саме в цей момент я прозріла, прийшло усвідомлення.

Я ж зламала життя йому сама! Я зламала життя його дружині, дітям.

Я тепер з жахом згадую, як я раділа, коли він до мене переїхав, а двоє дітей вдома плакало. Його дружина, напевно, в той момент вила від розчарування, а я сміялася. Що я зробила зі своїм чоловіком, який жити не хотів після розлучення? Я – справжнє чудовисько!

Через мене все пішло по похилій. Батькам моїм повинно бути соромно, адже вони намагалися виховувати мене правильно, а ось саме так я їх віддячила. Я не знаю що мені робити. Не знаю, як пережити біль в ті моменти, коли мій чоловік пише про любов іншій жінці.

– Мила, прости мене, я розплатилася за твої сльози і муки!

Я хотіла б зустрітися зі своїм першим чоловіком, впасти на коліна і переконати його в тому, що справедливість восторжествувала. У нього тепер є інша сім’я, туди лізти я не хочу, не варто рвати минулі рани.

Цей гріх буде завжди зі мною.

Зараз я усвідомила, наскільки я противна і гнила людина. Піти до церкви і покаятися – це єдине, що мені залишилося. Тепер кожен мій день починається і закінчується молитвою. Я вимолюють прощення у всіх. Я прощу зцілення моєї душі. Я молю Господа, щоб він возз’єднав мою сім’ю і привівідо тями чоловіка.

Треба рятувати те, що залишилося. Перша дружина його вигнала, а я буду боротися до останнього. Я буду замінювати йому всіх тепер, обіцяю. Добре, що ми переїхали, у мене є один козир – відстань.

Він шанобливо до мене ставиться, він цілує мене, каже компліменти. Швидше за все, любить, але і їй освідчується в коханні. Терплю, стискаю зуби, продовжую молитися. Боляче, в грудях тисне, мовчу. Я сама в усьому винна!

Коханці мого чоловіка 38 років, вона виховує двох дітей, з чоловіком в розлученні. Він їй зраджував, тепер вона мстить. Я спочатку мучилася і проклинала її, а потім написала їй листа. Величезне зізнання про те, як мені важко, без образ і переходів на особистості.

Я просила її не повторювати моїх помилок і відпустити мого чоловіка. Все висловила, стало легше на душі.

Вона відповіла відразу – подякувала мені і попросила вибачення. Вона чекає рішення мого чоловіка, яким воно буде – таке вона і прийме. Сама вона обривати з ним зв’язок не має наміру, адже любить мого чоловіка всією душею.

Любі дівчата, не ігноруйте моє оповідання. Не зв’язуйтеся з одруженими чоловіками, біжіть від них, затикайте вуха і закривайте очі. Не вірте їхнім обіцянкам і визнанням.

Розплата вас наздожене, але буде пізно для жалю. Пройдуть роки, але бумеранг повернеться. Всім коханкам здається, що їх любовна інтрига особлива, але це ілюзія.

Чоловіки всі здатні на зраду. Ні, вони непогані, просто сили духу їм не вистачає. Дружини, замучені побутом і байдужістю, калічать їх поранені душі, тому вони і шукають притулок десь. Якщо ви не хочете все життя чути в голові жіночий і дитячий плач, біжіть від них.

Украдене щастя – це гріх. Уж, повірте. Виправити помилки ви не зможете. У вас залишиться тільки молитва і віра. Не губіть своє життя і життя інших людей, подивіться на те, в кого я перетворилася!

Будьте щасливі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *