19 Вересня, 2024
Чим більше грошей витрачаєш на кохану жінку, тим щасливішим і багатшим стаєш!

Чим більше грошей витрачаєш на кохану жінку, тим щасливішим і багатшим стаєш!

«Чоловік має вкладати у свою жінку!» — ці слова я почула від одного дуже успішного чоловіка, який закликав інших чоловіків дотримуватися цієї думки.

А незабаром ще від одного: «Чим більше грошей витрачаєш на кохану жінку, тим щасливішим і багатшим стаєш!»

Про це говорять і багато давніх традицій. А чому так? Тому, що жінка — Богиня Процвітання, чим щасливішою і задоволенішою вона буде почуватися у стосунках, тим щасливішим і успішнішим ставатиме її чоловік. По тому, як виглядає жінка, як вона одягнена, як говорить, можна багато чого зрозуміти про її чоловіка.

Чоловік, що любить і знає, не скупиться на подарунки та компліменти для дорогоцінної дружини, адже він знає, що якщо жінка ним не задоволена — успіху йому досягти буде дуже складно, така психічна сила жінки. Але чим краще він дбатиме про неї, тим красивіше вона розцвітатиме, тим наповненіше ставатиме, тим сильніша енергетично, а отже, зможе добрими думками про чоловіка притягувати до нього сприятливі обставини, потрібні зв’язки, ресурси, удачу та успіх…

Якщо чоловік не прагне піклуватися про свою жінку, не прагне брати відповідальність за забезпечення сім’ї, не прагне захистити її від роботи, в житті йому буде дуже важко, і морально і матеріально. Але як тільки він бере на себе роль єдиного годувальника та лідера, починає сім’ю свою та дружину забезпечувати, як йому одразу починає щастити, удача починає слідувати за ним по п’ятах!

Жінка — не чоловік, задовольнятися малим їй важко.. їй потрібен комфорт, їй потрібна краса, їй потрібні нові враження та емоції, і якщо чоловік здатний їй це дати — щасливішої, люблячішої та вдячнішої жінки йому не знайти!..

Ну і дівчата, звичайно, не повинні забувати про те, що вони — музи, натхненниці, які не вимагають, а дають, не чекають, а дарують, все приймають, терплячі, вірні і нескінченно вірять у силу та мудрість свого благородного лицаря!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *