5 Жовтня, 2024
Чоловік вигнав дружину з дому. Вона придумала підлу помсту. Побудувала будинок по сусідству

Чоловік вигнав дружину з дому. Вона придумала підлу помсту. Побудувала будинок по сусідству

В результаті сімейних сварок чоловік подав на розлучення і виставив дружину за поріг сімейного будинку. Суд виявився прихильним і передав жінці частину ділянки в 5 метрах від старого будинку. Ділянка була дуже вузька, всього лише від 2 до 5 метрів шириною, але цього вистачило для розумної помсти.

Жінка побудувала свій власний будинок майже впритул до старого, а на стороні будинку чоловіка зробила глуху стіну.

Приводом для розлучення став зайвий ревнивий характер чоловіка. В результаті справа дійшла до суду, і старий будинок залишився у чоловіка. Але частина землі все ж перейшла дружині, правда ділянка була дуже невеликою – він йшов по краю старої землі

Спочатку завдання будівництва здавалося непосильним, але потім у жінки з’явилася ідея. Проект у неї був дуже незвичайний, на вузькій смужці землі потрібно було розмістити і невелику ділянку, і саме житло. Але в підсумку все вийшло.

Новий будинок був трапецевидної форми, в найвужчому місці буквально маючи ширину вхідних дверей. Далі простір розширювався і його вистачило, щоб вибудувати кімнати одну за одною.

З’явився і другий поверх, зі спальнями. В сумі житло вийшло близько 80 квадратних метрів по площі, а трохи землі перед фасадом залишилося на сад.

Що стосується стіни, спрямованої на будинок колишнього чоловіка, її жінка пофарбувала в чорний колір і не зробила на ній жодного вікна.

Чоловіка новий будинок дружини дратував щоранку, коли він дивився у вікно і бачив чорну стіну. У підсумку він вирішив його продати і переїхав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *