19 Травня, 2024
Чому людина не знаходить своє щастя? Всього 4 причини!

Чому людина не знаходить своє щастя? Всього 4 причини!

Щастя треба знайти. Знайти. Побачити. Ось ключові слова. Недарма кажуть «Знайти своє щастя».

Був одного разу вебінар про щастя. Про щастя, яке треба вміти бачити, цінувати і до якого треба прагнути. І люди із задоволенням прийшли на вебінар.

Оголошення було простим: час, місце та скромна вартість. І короткий опис. Опис зрозуміли усі.

Але деякі пропустили місце проведення; не помітили. Дехто не побачив час. І перепитували, хоч там було написано. Дехто поспішав подати заявку до групи, хоча було написано, що спочатку треба дочекатися відповіді адміністратора. 

А деякі, їх було найбільше, не побачили вартість. Цілком скромну – не побачили. І теж питали…

Це не про те, як люди докучають неуважністю. Це про те, чому люди не бачать свого щастя. І те, що мають, не бачать. Не цінять. І те, що прямо перед очима, вибачте. Щасливий шанс, можливість, прекрасна людина, корисна інформація, яка може ощасливити – людина просто не бачить. Проходить повз.

Або поспішає, хапає незрілі яблука і відштовхує інших своєю поспішністю. Не дотримується правил. І відлякує щастя. Рушить відносини на початку і нерозумно витрачає енергію.

Не бачить місце щастя. Не бачить час. Але це півбіди. Цьому неважко навчитися.

Основна маса людей, які пропускають своє щастя, залишаються ні з чим, – це люди, які щиро не розуміють, що за все треба платити. Вони розраховують на обдароване щастя; підсвідомо. Вони, як діти, чекають на чарівника з мішком подарунків. Але чарівники рідко зустрічаються.

Все це підтверджує мої слова: щастя та успіх нерозривно пов’язані з увагою. Зі здатністю свідомо відбирати інформацію, налаштовувати себе на правильне сприйняття.

Багато людей просто втрачають своє щастя; його місце та час.

Багато хто надто поспішає, не дотримується правил, не бачить заборонних сигналів…

Багато хто не хоче нести витрати. Докладати зусиль. Не зі зла і не від скупості; у глибині душі вони впевнені, що їм мають дати щастя задарма і подбати про них. Але це не так. У дорослому житті щастя треба добувати та оплачувати. Але людина не бачить цієї умови, тому що не готова до неї. Хіба за щастя треба платити?

Ось відповіді на питання: чому людина неспроможна знайти своє щастя?

Саме «знайти». Щастя є. І знайти його простіше, якщо дотримуватися простих умов і бути уважним. Потрібно тренувати увагу. І пам’ятати правила обміну енергіями  з іншими людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *