13 Травня, 2024
Чотири фрази, які руйнівно діють на ваш організм та життя

Чотири фрази, які руйнівно діють на ваш організм та життя

Погодьтеся, життя не можна назвати простим. У ньому є злети та падіння. Але, тим не менш, є люди, які часто скаржаться і нарікають на свою долю.

Вони забувають, що всі думки матеріальні і часом ми самі даємо собі негативні настанови, які псують нам життя.

Ось 4 найпоширеніші фрази, які пригнічують нас:

1. «У мене слабкий імунітет (здоров’я)» тощо.

Ця думка чи фраза притягує до вас недуги. Ви на підсвідомому рівні програмуєте власний організм на пригнічення захисних систем і запускаєте програму саморуйнування.

Варто пам’ятати, що у багатьох із нас здоров’я не ідеальне. Але постарайтеся концентруватися на хорошому та налаштовуватись на позитив. Адже вже давно відомий той факт, що якщо хворий налаштований позитивно, то одужує він швидше.

2. «Я не можу з цим впоратися», «Це мені не під силу» тощо.

Такі думки відразу дають вам установку на програш. Ви також намагаєтеся зняти відповідальність за наслідки. Ви напевно помічали, як звичайні люди, які не мають особливого таланту, але мають працьовитість і завзятість стають набагато успішнішими, ніж розумні та талановиті люди. Не варто губити свій дар. Не давайте блокуючих установок самому собі.

3. «Я вже занадто старий для цього» і подібне.

Це ще одне виправдання, яке шукає собі людина, щоби чогось не робити і навіть не намагатися. Але завжди пам’ятайте, що лише наша бадьорість духу визначає наш вік. І у 80 себе можна почувати на 30.

4. «Мені ніколи не щастить» тощо.

Мабуть, це найнебезпечніша установка, яка може виявитися вкрай згубною. Вимовляючи подібні фрази, у нас відразу пропадає позитивний настрій. Не варто забувати, що успіх — це поєднання завзятості та працьовитості. Не варто гнівити всесвіт і викликати невдачі. Краще налаштуйтеся на позитив і докладіть максимум зусиль. Якщо у вас щось не виходить – просто спробуйте змінити тактику.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *