18 Травня, 2024
Чудова притча про людські мрії. Прочитаючи її, ви багато чого зрозумієте!

Чудова притча про людські мрії. Прочитаючи її, ви багато чого зрозумієте!

На одному з пагорбів росли три дерева. Одного разу вони розговорилися про свої надії і мрії.

Перше дерево сказало: «Коли-небудь я хотіло б стати ящиком для скарбів. Мене заповнили б золотом, сріблом і дорогоцінними каменями. Мене прикрасили б різьбленням, і кожен би бачив мою красу».

Друге дерево сказало: «Я хотіло б стати потужним кораблем. Я перевозило б царів і цариць по хвилях в усі куточки землі. Всі відчували б себе в безпеці через мою міцності».

Третє дерево сказало: «Я хотіло б вирости і стати найпотужнішим і високим деревом у лісі. Люди б бачили мене на вершині пагорба, милувалися б моїми гілками і думали б про Бога і про те, як близько я до Нього. Я стало б найбільшим деревом всіх часів і народів, і люди завжди б пам’ятали мене».

Через кілька років їх молитов за свої мрії прийшли лісоруби. Один підійшов до першого дереву і сказав: «Це міцне дерево, напевно, я зможу продати його теслі», і почав його рубати. Дерево було щасливим, бо тесляр міг зробити з нього ящик для скарбів!

Підійшов до другого дерева лісоруб і сказав: «Це міцне дерево, я зможу продати його будівельникам кораблів». Друге дерево зраділо, бо воно було на шляху до здійснення своєї мрії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *