Шарлотку можна приготувати всього за 5 хвилин. Виходить смачною, ароматною та соковитою. Такий пиріг чудово підійде до чаю або на перекус. З приготуванням такого десерту впорається навіть дитина.
Складові:
- Яйце куряче 3 шт.;
- Цукор 1 скл.;
- Борошно 1 скл.;
- Яблука 3-4 шт.;
- Ванільний цукор.
Спосіб приготування:
- Яблука очистіть від шкірки та серцевини.
- Наріжте тоненькими часточками.
- В глибоку ємність розбийте яйця та додайте цукор.
- Збивайте міксером до утворення пишної піни.
- Додайте борошно та ванільний цукор й перемішайте за допомогою лопатки.
- Форму змастіть олією та покладіть яблука, а зверху залийте тістом.
- Випікайте при 180 градусах протягом 30-35 хвилин.
- Для приготування Шарлотки краще обирати солодкі яблука.
- Не можна відкривати духовку протягом перших 20 хвилин.
- Готову шарлотку можна їсти теплою або холодною.
- До тіста, також, можна додати корицю або мускатний горіх.
Смачного!