7 Травня, 2024
Шикарна відповідь на запитання: «Що вам, бабам, крім грошей ще в цьому житті треба?!»

Шикарна відповідь на запитання: «Що вам, бабам, крім грошей ще в цьому житті треба?!»

На превеликий жаль, далеко не кожен представник сильної половини світу цього може називатися чоловіком. Існують такі персони, які не виявляють ніякої поваги до оточуючих його людей і дивляться на жінок зверху, мовляв че їм треба, вічно чогось просять.

Але зустрілася чудова дівчина, яка гостро і мудро відповіла одному з представників сильної статі і всім йому подібним! Супер!

«Випадково побачила на просторах інтернету запитання одного хлопця, мовляв, що вам, бабам, крім грошей і сексу ще потрібно в цьому житті?

Ви можете закидати мене яйцями або тапками, але я скажу дуже чесно для себе, чого конкретно мені, блін, не вистачає.

Хлопчику мій, я хочу стабільності. Я хочу бути впевненою в чоловікові і в завтрашньому дні поруч з ним. Мені потрібно не просто знати що ти мене любиш, мені необхідно побачити це в твоїх вчинках, в твоїх планах на майбутнє, де я не на другому місці, бляха!

Я хочу знати, що я зі спокійною душею можу відпустити тебе в будь-яку точку планети і не переживати, що там є інші жінки.

Я хочу від тебе конкретики, не треба морочити мені голову, я не буду чекати, коли ти дозрієш, переживеш 3 кризи, виплатиш іпотеку, або які ще там у тебе відмазки, щоб не йти в страшне місце під назвою РАЦС.

Я не хочу пояснювати дітям, що тато у нас нерішучий і всього боїться, що у нього знову депресія, яка лікується униканням своєї сім’ї, і його треба поїти пивком в гаражі з такими ж депресивними друзями.

Я не хочу обернутися і усвідомити, що я витратила свій час даремно. Мені не потрібно визнання твоїх друзів, любов твоєї мами, схвалення твоєї собаки. Мені всього лише не вистачає в тобі ЧОЛОВІКА, і справа тут не в забезпеченості й не в інтимі.

Якщо ти боягуз і не можеш взяти на себе відповідальність, то будь в тебе 25 см, будь в тебе цілий статок – я в твою сторону навіть не гляну. Мені чоловік потрібен, а не гаманець з сантиметрами».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *