20 Вересня, 2024
Шикарнa відповідь, на питання: «Що вам, бабам, крім грошей треба ще в цьому житті?» Аплодую їй стоячи від імені всіх жінок!

Шикарнa відповідь, на питання: «Що вам, бабам, крім грошей треба ще в цьому житті?» Аплодую їй стоячи від імені всіх жінок!

На превеликий жаль, далеко не кожен представник сильної половини світу цього може називатися чоловіком.

Існують такі персони, які не виявляють належної поваги до оточуючих і зверхньо дивляться на жінок, мовляв що їм треба, вічно чогось вимагають…

Але знайшлася прекрасна дама, яка хвацько відповіла одному нахабі і всім йому подібних! Браво!

«Натрапила на просторах мережі на питання одного хлопчини, мовляв, що вам, бабам, крім забезпеченості та інтимних стосунків треба ще в цьому житті?

Так закидайте мене тапками, але відповім чесно, чого мені от не вистачає.

Хлопчику мій, я хочу стабільності. Я хочу бути впевненою в тобі і в завтрашньому дні поруч з тобою. Я хочу не просто знати що ти мене любиш, я хочу це бачити в твоїх вчинках, в твоїх планах на майбутнє, де я не на другому місці, мать твою!

Я хочу знати, що якщо я захворію – ти не будеш нервувати і махати ручками, а будеш мені допомагати.

Я хочу знати, що я зі спокійною душею можу відпустити тебе в будь-яку точку планети і не переживати, що там є інші жінки.

Я хочу від тебе конкретики, не треба морочити мені голову, я не буду чекати, коли ти дозрієш, переживеш три кризи, виплатиш іпотеку, або які ще там у тебе відмазки, щоб не йти в страшне місце під назвою ЗАГС.

Я не хочу пояснювати дітям, що тато у нас нерішучий і всього боїться, що у нього знову депресія, яка лікується униканням своєї сім`ї, і його треба поїти пивком в гаражі з такими ж депресивними корешами.

Я не хочу обернутися і усвідомити, що я витратила свого часу даремно.

Мені не потрібно визнання твоїх друзів, любов твоєї мами, схвалення твоєї собаки. Мені всього лише не вистачає в тобі чоловіка, і справа тут не в забезпеченості і не в інтимі. Якщо ти боягуз і не можеш взяти на себе відповідальність, то будь у тебе 25 см, будь у тебе цілий статок – я в твою сторону навіть не гляну. Мені чоловік потрібен, а не гаманець з сантиметрами 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *