18 Травня, 2024
Шість років не помічала свого обранця, a одного разу зрозуміла, що хочу бути з ним …

Шість років не помічала свого обранця, a одного разу зрозуміла, що хочу бути з ним …

Зі своїм чоловіком я познайомилася в січні 2011 року. Тоді я тільки закінчила університет і за розподілом пішла на чергову роботу. Я думала, що мені скажуть, що я не підходжу, але склалось по іншому. Пройшла співбесіду у відділі кадрів, через день занесла резюме, трудову і копію пенсійного.

Я не могла повірити, що так просто можна влаштуватися помічником керівника.

Спочатку мої функції більше були схожі на обов’язки секретаря – потрібно було узгодити зустрічі, складати робочий графік, варити каву та іншу маячню. Але потім мене перевели до відділу закупівель. Шеф, мабуть, зрозумів, що я не секретарка і не хочу нею бути, тому взяв іншу дівчинку собі в помічниці.

Майже 6 років працювала у відділі. Спочатку на посаді звичайного фахівця, а потім доросла до заступника відділу.

Всі ці 6 років я працювала пліч-о-пліч з людиною, який всі ці роки любив мене. Ви не повірите, але через шість років, я теж закохалася в нього. Зловила себе на думці, що я постійно думаю про нього. Кожен день мені хотілося довше залишитися на роботі, щоб більше часу провести з тією самою людиною. Зараз смішно, що до повноцінних відносин ми йшли так довго, але, можливо, це навіть на краще. За все моє життя я більше ні до кого не відчувала таких сильних почуттів до чоловіків.

Тепер ми вже розписалися, але дітей поки немає. Надолужуємо згаяний час. Часом мені хотілося б бути трохи більш напористою і прямою. А з іншого боку … Можливо, все навіть краще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *