30 Вересня, 2024
Щоб налагодити стосунки із свекрухою, я запросила її в гості. Наготувала цілий стіл, прибрала, підготувалася до її приходу. Прийшовши, свекруха привіталася зі мною крізь зуби, сказала, що у неї мало часу, до столу навіть не підійшла. Пізніше я робила ще кілька спроб, але безрезультатно – тоді я наважилася на кардинальний крок

Щоб налагодити стосунки із свекрухою, я запросила її в гості. Наготувала цілий стіл, прибрала, підготувалася до її приходу. Прийшовши, свекруха привіталася зі мною крізь зуби, сказала, що у неї мало часу, до столу навіть не підійшла. Пізніше я робила ще кілька спроб, але безрезультатно – тоді я наважилася на кардинальний крок

Налагодити стосунки із свекрухою так і не вдалося…

Наслухавшись різних історій про свекрух, я вирішила познайомитися зі своєю майбутньою свекрухою після того, як ми вирішили з’їхатися з хлопцем. Жили ми в моїй квартирі, яка дісталася мені від бабусі. За матеріалами

Запросили його маму в гості. Наготувала цілий стіл, прибрала, підготувалася до її приходу. Прийшовши в гості, свекруха привіталася зі мною крізь зуби, сказала, що у неї мало часу, до наготовленої їжі навіть не доторкнулася. Поцілувала сина і пішла. На цьому наше знайомство закінчилося.

Минуло три місяці, я заспокоїлася, і ми вирішили спробувати познайомитися з батьками ще раз. Мені відразу дали зрозуміти, що я ніхто і звати мене ніяк, а син цар і великий князь. Хоча у мене була хороша робота, на якій я заробляла більше за нього.

Через півроку ми вирішили узаконити свої стосунки. Я не хотіла весілля, але чоловік наполіг на весіллі. Ми подали заяву до РАЦСу. Мати чоловіка сказала, що це найгірший день у її житті.

За день до весілля, свекор попросив сценарій весілля. Я зраділа, думала, що вони переживають, цікавляться. Він глянув на сценарій, сказав «все дурниця, нікому таке весілля не сподобається». Сказав, що він сам напише сценарій. На весіллі вся їхня сім’я напилася, з горя. Про привітання і хороші слова на свою адресу, я і не сподівалася. Всі гості мого боку були, м’яко кажучи, не в захваті, від їх ставлення та поведінки. На другий день вони взагалі вирішили не приходити.

Я не здалася, потрібно намагатися налагодити відносини. Все-таки батьки чоловіка, одна сім’я. Я вітала їх з усіма святами, просто дзвонила цікавилася як у них справи, запрошувала в гості, їздила з ними на дачу, намагалася допомогти у всьому.

Мій чоловік, сказав мені, що свекруха просто мені заздрить, адже вона – звичайний продавець на ринку, яку все життя утримує чоловік, а я хороші гроші отримую, та й в побутових справах показую себе краще, всі питання вирішую сама.

Щоб влитися в його сім’ю, я навіть вдалася до крайніх заходів – я перестала стежити за собою, щоб заздрити не було чому. Перестала ходити на манікюр і до перукаря, аби не виглядати краще за неї. Плюс до всього, вона любила рахувати мої гроші, обговорювати, скільки я витратила на одяг і догляд за собою.

Як мене страшно це дратувало, але бажання налагодити з нею відносини, було сильнішим. Свекор взагалі «супер» мужик. Може прийти до нас додому без попередження. А потім ходить і всім розповідає, який бардак у нас вдома і їсти нічого, син бідний голодний ходить.

Насправді, все не так як він говорить. Свекор ще жодного разу не пішов з нашого будинку голодним. Потім мене почали поливати брудом прямо з відра. Свекруха казала, що мої батьки виховували мене в лісі. Після того як зачепили моїх батьків, мене понесло. Моє терпіння луснуло в 2 секунди, і я відразу ж вигнала свекруху. Я більше не хотіла бачити її в своєму будинку.

І все відразу стало чудово, життя стало спокійним, ось уже минув рік, як ми не спілкуємося.

Чоловікові я не забороняла з ними спілкуватися, але після того дня він сам обірвав з ними спілкування.

Сестра його тільки постійно телефонує. Просить, щоб я вибачилась перед ними, а я провини своєї не відчуваю. Навіть шкода, що я відразу наше спілкування не обірвала. Такі люди не міняються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *