20 Вересня, 2024
Щоразу, коли хтось завдав тобі болю, не поспішай гніватися…

Щоразу, коли хтось завдав тобі болю, не поспішай гніватися…

Щоразу, коли хтось завдав тобі болю, не поспішай гніватися. Цей біль випрошений тобою у Всесвіту. Несвідомо, ти сам притягнув його.
Біль, який тобі завдали, – лише лялька на мотузочках, якою керуєш ти сам…

«Будь обережним із бажаннями» – слова Вічності. Що вони несуть у собі?

Коли ти прагнеш виконання одного зі своїх бажань, ти не замислюєшся над тим, що для того, щоб воно виповнилося, тобі потрібно через щось пройти, чогось позбутися, щось придбати. Все навколо починає перебудовуватися для того, щоб воно змогло справдитися. Йдуть люди з твого життя, що заважають його виконанню, з’являються нові, які допоможуть, приходять ті, що мають навчити тебе побачити дорогу до бажаного.

Іноді потрібна сила, без якої не пройти цим шляхом, а силу дають біль і труднощі. Ти звик до того, що було раніше і не бачиш, до чого ведуть хворобливі зміни навколо. Але ж ти хочеш виконання бажаного? Це те, чого не було, але те, що має народитися і це прибере старе з твого життя, що не давало прийти Новому.

Народження проходить через біль. Після Ночі приходить День. Повинна Темрявя згуститись, щоб Світло силою засяяло… Бажаючи, ти сам, тільки ти, включаєш механізми, що починають змінювати життя нового народження в ній. Ти притягуєш все для цього – і біль у тому числі.

Тому, пам’ятай, та людина, що завдала тобі болю – викликана тобою. Він – лялька. Не гнівайся на нього, а подякою обдаруй за силу, за допомогу в дорозі до Нового.

Аму Мом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *