5 Липня, 2024
Що руйнує жінку після 40?

Що руйнує жінку після 40?

Деякі жінки справді не відразу розуміють, що кохання – це не просто гладити за волосся, не тільки дивитися в очі та приймати недоліки коханої людини, кохання це взагалі не про конкуренцію та підлещування.

Люди, які кохають, можуть сваритися, сперечатись, але всередині вони обоє відчувають, що люблять. Люди навіть можуть розлучитися, зберігаючи це відчуття, і це краще, ніж заробляти хвороби, стримувати гнів і мовчати, зціпивши зуби.

Що руйнує жінку?

Часта зміна сексуальних партнерів.

Цей аспект підходить під будь-який вік, але за 40 особливо важливо берегти жіночу енергію, оскільки вона з роками стає густішою, якіснішою — не варто розпилювати її марно. А ось поділитися нею з коханим, навіть так!

Скорбота і жаль стосовно минулих відносин, шлюбу.

Неприпустимо. Як мінімум, з цих шлюбів вже отримано дітей, безумовно багато досвіду, яскравих спогадів та пережитих подій.

Ниття, обурення, безглузде ставлення до свого здоров’я та зовнішності.

У вас є все, щоб зробити світ кращим, але, звісно, слід почати зі свого світу.

Претензії.

Це зовсім ні до чого: ні до життя, ні до роботи, ні до дітей, ні до друзів, ні до близьких. Все, що зроблено, зроблено нами. І це чудово! У цьому віці потрібно знову навчатися говорити компліменти, оскільки комплімент розпалює вогонь в нас, і в тих, кому він адресований. А вогонь слід берегти, його мало в людях.

Мислити категоріями “пізно, мені вже не потрібно”.

Так, дійсно, багато чого ми вже не захочемо і сами. Вдягнути міні-спідницю, яка ледве прикриває, піти на побачення з тим, хто не подобається, просто тому, що іншого варіанту немає, витрачати свій час дарма.

Пізно обирати чоловіка, який не поважає, звісно, якщо самі вмієте поважати чоловіків. Все інше ще не пізно, повірте!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *