28 Квітня, 2024
“Яка дружина – такий і чоловік” – повчальна розповідь, яку варто прочитати кожній жінці!

“Яка дружина – такий і чоловік” – повчальна розповідь, яку варто прочитати кожній жінці!

Є така історія про зустріч дружини і коханки одного чоловіка. Вони почали його обговорювати, і дружина сказала:

– Він дурень, скупий і негідник. Я взагалі не розумію, чого ти з ним живеш…

– Ти не права, – відповіла коханка, – він і щедрий, і цікавий, і сміливий! Сама поміркуй: на кожне свято приносить мені шикарні подарунки – ось і перстень, і шуба, і машина.

– От уже неправда! – обурилася дружина – Він мені навіть квітів по святах не дарує, зарплату не віддає! Він скупий!

– Так ні ж! – заперечила коханка. – Він розумний, з ним завжди так цікаво спілкуватися. Він багато читав, багато знає, про все є своя думка. Я люблю його слухати – стільки нового дізнаюся!

– Скажеш теж! – посміхнулася дружина – Він вічно несе якусь нісенітницю! Навіть слухати огидно! А негідник-то який! Ніколи за мене не заступиться, вночі не зустріне, як ремонт робити – так він пропадає, і я все сама !!!

– Ми немов про різних чоловіків говоримо, – посміхнулася коханка – Три дні тому він за мене навіть побився з хлопцем, який мене образив. Ніколи не дає нести нічого, важче букета квітів. І навіть вдома у мене всі цвяхи він забив, паркет поклав, плитку … Кажу тобі, він щедрий, розумний і хоробрий!

І кожна з них права. Тому що з однією з них чоловік поводиться так, що виглядає негідником, а з іншою – він хоробрий. Хоча чоловік – один і той самий.

Ця історія показує, як сильно жінка впливає на чоловіка. Один і той самий чоловік може відрізнятися кардинально, в залежності від того, хто з ним поруч.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *