19 Травня, 2024
Яке питання треба задати чоловікові, щоб зрозуміти, чи кохає він вас чи ні?

Яке питання треба задати чоловікові, щоб зрозуміти, чи кохає він вас чи ні?

Жінка завжди хоче дізнатися і зрозуміти, а чи дійсно любить її чоловік з яким вона вже довгий час у відносинах?

І насправді є одне питання, яке здатне вам в цьому допомогти.
Поставивши його своєму чоловікові ви зрозумієте, як він насправді до вас ставиться і що відчуває – безумовну справжню любов або тільки зручність від того, що ви такі, яким він хоче вас бачити.

Просто задайте йому одне просте запитання:
«Якою, на твою думку, я повинна бути?»

і тоді дуже уважно слухайте його відповідь, адже, саме від неї залежить те, як насправді сприймає і відноситься до вас чоловік.

Звичайно, варіантів його відповідей може бути досить багато, але в основному вони все-таки зведуться до одного з двох.

Перший варіант:
це коли на ваше запитання чоловік почне дуже активно розповідати, що на його думку ви повинні бути доглянутою і підтягнутою, жіночною, господарською, ніжною, турботливою, люблячою, сексуальною і одночасно милою, а ще цікавитися всім тим, що і він, подобатися його друзям і рідним, ну і ще багато чого з його списку вимог до ідеальної жінки його мрії.

Або ж це буде другий варіант:
тоді він скаже, що ви просто повинні бути собою, адже, саме такою він вас і полюбив. І якщо ви хочете в собі щось змінити або вдосконалити, то він, звичайно ж, підтримає вас і буде радий вам допомогти, якщо це дійсно зробить вас щасливішою, але, на його думку, ви і так прекрасні і вам досить просто бути … просто бути щасливою – для нього це найважливіше.

Я думаю, ви вже зрозуміли, виходячи з цих відповідей, коли чоловік дійсно любить свою жінку і щиро бажає їй щастя.

А коли просто хоче «зліпити» з неї свій ідеал і буде він з нею рівно до тих пір, поки вона цей «ідеальний образ» зможе підтримувати.

Тому робіть правильні висновки.
І пам’ятайте, що справжня любов – це коли вас беруть з усіма потрохами і недоліками, з якими ви, звичайно, можете якось боротися і самовдосконалюватися, але при цьому, ви будете розуміти, що вас люблять і приймають такими, якими ви вже є .

Адже, він цінує в першу чергу те, яка ви особистість, а не тільки вашу «обгортку», цінує вашу унікальність – саме те, що і відрізняє вас серед сотень інших і саме те, через що він вас колись і полюбив.

Звичайно, велике значення має не тільки відповідь на це питання, але ще і те, як чоловік поводиться з вами, тобто підкріплює він свої слова ще й своїми діями і зусиллями, адже, це дійсно дуже важливо.

Але, на мою думку, саме те, як сприймає вас людина – як об’єкт для удосконалення, над яким ще працювати і працювати або як живу людину зі своїми плюсами і мінусами, але зате таку улюблену і рідну – має ключове значення в побудові дійсно гармонійних і щасливих відносин.

Ось таких відносин я вам щиро бажаю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *