17 Травня, 2024
Якщо Ваш чоловік забороняє вам це робити, то він молодець!

Якщо Ваш чоловік забороняє вам це робити, то він молодець!

На перший погляд деякі вчинки вашого чоловіка можуть здатися образливими. Ви навіть можете уявити, що він прагне обмежити вашу свободу і хоче вас контролювати. Насправді його вчинки – яскравий показник турботи, небайдужості і поваги.

Напевно, для вас це звучить дивно, адже як чоловік, який щось забороняє жінці може бути молодець, а не тиран і аб’юзер, як ми всі зараз звикли думати і говорити. Але в цій статті я хочу поговорити саме про те, коли жінці дуже важливо прислухатися до свого партнера і зрозуміти, що він їй бажає тільки добра і щастя і саме тому дещо забороняє робити і навіть думати про це.

І ось що це за такі речі, які чоловік дійсно забороняє своїй коханій жінці – по суті вже дорослій свідомій і повністю психологічно і фізично сформованій особистості.

1. Він забороняє їй погано про себе думати

Тобто дійсно любляча людина буде забороняти своїй коханій жінці не те, що говорити, а навіть думати про себе погано. Для нього вона завжди краща і та, у якої все обов’язково вийде, адже по іншому навіть бути не може. Тому він забороняє їй думати, що вона недостатньо хороша (розумна, професійна в чомусь і т.д.). Він завжди буде на її боці і завжди буде готовий підтримати її і сказати, що вона найкраща у нього.

2. Він забороняє їй носити і піднімати важке, адже це зовсім не жіноча справа

Така людина не захоче, щоб його жінка носила, наприклад, важкі сумки і тому, по можливості, завжди постарається допомогти їй з покупками або замовити доставку додому, якщо сам не може допомогти. Це його прояв турботи про неї і це дуже цінно.

3. Такий чоловік забороняє їй самій ввечері добиратися додому

Він дійсно турбується про її безпеку, тому він або сам проведе її додому або зробить так, що вона потрапила додому ще при світлі, а не пізно ввечері. Або ж якщо сам не може її провести, тоді постарається все організувати таким чином, щоб точно знати, що вона безпечно дісталася додому.

Тобто може викликати їй таксі або в крайньому випадку посадити на маршрутку, яка їде прямо до її дому, а потім ще передзвонить, щоб дізнатися чи все гаразд і чи точно будинку вона вже. Це важливо.

4. Чоловік забороняє жінці платити за себе саму, якщо саме він запросив її побачення і все організував

Звичайно, якщо ви вже давно в стосунках, то можете домовитися, як вам обом буде комфортно все оплачувати і скільки і за що саме кожен із вас може платити, щоб вас обох це влаштовувало. Але якщо чоловік сам запросив вас на побачення, а потім пропонує вам розділити чек і кожному заплатити за себе, тоді це точно не про мужчину, за якого йде мова в статті. Адже для нього це принциповий момент.

5. Він забороняє жінці економити на собі

Такого чоловіка дійсно буде дуже дивувати, а потім навіть дратувати те, як його жінка, наприклад, намагається економити на собі і багато в чому собі відмовляти. Він постарається переконати її в зворотному, а саме в тому, що вона гідна всього найкращого і в результаті показати їй це на своїх вчинках і діях.

Тому, дорогі мої жінки, якщо ви раптом зустріли такого чоловіка, який забороняє вам саме це, а не, наприклад, одягатися в те, що вам подобається, фарбуватися занадто яскраво, на його думку, спілкуватися з вашими подругами, тому що “вони у тебе якісь не дуже”, працювати і не розвиватися в тому, що вам дійсно подобається, тому що «жінка повинна сидіти вдома і виховувати дітей» і ще багато чого, що дійсно обмежує ваш простір і вибір і впливає на вас саме негативно, а не позитивно, тоді вам треба цінувати і берегти свого обранця. Він у вас на вагу золота і дійсно щиро Вас любить. Пам’ятайте це. Удачі вам!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *