19 Травня, 2024
Якщо в вас за ваше добро кинули гнилим помідором, треба подякувати

Якщо в вас за ваше добро кинули гнилим помідором, треба подякувати

Якщо ви робили хороше для всіх, щедро ділилися знаннями, талантом або майном, а вас вилаяли і кинули гнилим помідором, подякуйте тому, хто це зробив. Це повинно вас протверезити. У Вищих сил не залишилося способу зупинити вашу самораздачу іншим способом. Ви занадто захопилися. Вас же хвалили, так?

Говорили, який ви добрий, щедрий і безвідмовний. Молодець який! Танцюйте далі або булочки роздавайте. Або воюйте за інших, за їх права. Або сидіть під деревом і лікуйте і корову, і вовчицю. Або ще робіть що-небудь корисне задарма. Ви ж така мила людина! Продовжуйте. Ми вам аплодуємо!

І тут бац! – помідор летить в лоб. Яка несправедливість! Вам написали бридкий коментар, на вас напав з лайкою ненормальний, вас звинуватили помилково і оббрехали, вас обікрали! І правильно зробили.

Тому що іншого способу змусити вас припинити просто немає. Немає іншого способу примусити вас заробляти гроші і забезпечити безбідне життя собі і своїм дітям. Пора збирати речі і йти з вулиці. Або з-під дерева, де немає нормальних умов для життя і роботи. Суцільна антисанітарія.

Не дали премію? Облаяли за щедрі подарунки? Облили брудом за те, що ви ділилися знаннями і навичками? З’їли ваш обід, а потім спробували і вас з’їсти? Плюнули в вас за ваше добро?

Так підіть і візьміться за нормальну роботу. До людей, які цінують вашу працю і платять за неї не плювками і помідорами. Вся ця ситуація – ознака того, що ви самі не цінуєте те, що робите. І себе не цінуєте.

І з проблемами ви залишитеся наодинці. Споживачі моментально розбіжаться, їм нудно стане, коли ви втомитеся, захворієте і постарієте.

Так що подякуйте тому, хто вас протверезив гнилим помідором. І міняйте свою поведінку, якщо безкорисливе обслуговування інших і життя в злиднях – не ваша мрія. Якщо мрія – тим більше подякуйте. Вона збулася! І ви отримали свій гонорар – його завжди отримують ті, хто занадто захопився безкоштовною роботою на інших…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *