7 Липня, 2024
Якщо людина стверджує, що вона стара, це означає, що ця людина скоро помре

Якщо людина стверджує, що вона стара, це означає, що ця людина скоро помре

Ви здатні зробити саме те, що ви кажете!

Один з провідних нейрохірургів, який займається різними медичними спостереженнями під час операції мозку, стверджує, що служителі Божі мають силу, тому що відповідно до недавніх його спостережень у неврології, центр мови в мозку панує над усіма іншими нервами.

Про це приблизно дві тисячі років тому написано в Біблії у Посланні Якова, де він чітко визначає дії та важливість мови та центру мови. Для нейрохірурга це було подивом!

Біблія справді вчить цьому!

— Мова — це маленький орган нашого тіла, але він рухає все тіло.

Нейрохірург розповів про свої спостереження. Він сказав, що мовний центр має таку силу над усім тілом, що навіть проста розмова, проста мова людини може здійснювати контроль над її тілом і здатна спрямовувати його відповідно до своїх бажань.

Він сказав таке: «Якщо хтось стверджує, що йому стає погано, тоді всі його нерви отримують відповідну команду і кажуть: «Приготуємося до того, щоб ослабнути, тому що ми отримали таку команду з центру управління, через яку нам слідує ослабнути». Ось тому, вони як природні наслідки підкоряються фізичній вимогі ослабнути — і слабшають.

Якщо хтось скаже, наприклад, таке: «Я не маю жодних можливостей. Я не можу виконати цієї роботи», – тоді відразу ж усі нерви починають заявляти те саме. «Так, – кажуть вони, – ми отримали з центральної нервової системи вказівку, яка стверджує, що ми не маємо можливості виконати цю працю, а тому ми відмовляємося застосовувати якісь невикористані можливості. Нам слід приготувати себе до того, щоб виявитися частиною нездатної людини».

Якщо хтось, наприклад, скаже: «Я вже дуже старий. Я такий старий і так втомився, що не в змозі щось робити», – тоді відразу відповідає мовний центр контролю, віддаючи відповідні накази щодо цього. А нерви відповідають: «Так, ми справді старі. Ми вже приготувалися до смерті.

Якщо людина стверджує, що вона стара, це означає, що ця людина скоро помре».

Людині ніколи не слід уникати справ. Якщо ж людина одного разу піде від справ, вона вже ніколи не перестане говорити: «Я відійшов від справ», і всі нерви повторюватимуть за ним ці слова, виявляться менш активними і приготуються до швидкої смерті».
Точно, що Біблія сказала приблизно дві тисячі років тому, відбувається і сьогодні. Медична наука нещодавно виявила цей принцип.

Цей нейрохірург говорить, що людям слід стверджувати собі: «Я молодий. Я здатний. Я в змозі виконувати працю молодої людини, незважаючи на свій вік».

В такому випадку оживають нерви літньої людини і таким чином вони отримують силу і міцність зі свого нервового центру.

Біблія ясно заявляє, що той, хто контролює свою мову, контролює все тіло.

Ви здатні зробити саме те, що ви кажете!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *