20 Вересня, 2024
Якщо у людини є ці 5 рис, будьте обережні: вона обов’язково зрадить

Якщо у людини є ці 5 рис, будьте обережні: вона обов’язково зрадить

Будь-які довгострокові відносини потребують довіри. Вона повинна бути міцною і непорушною, немов скеля. І тому вам варто бути обережними з людьми, які проявляють одну або кілька із зазначених нижче рис характеру. Вони ніколи не будуть вірні вам по-справжньому…

1. Коли чарівності — забагато.

Якщо якась людина здається мені занадто доброзичливою, занадто запопадливою, занадто готовою допомогти, я завжди починаю дивитися на неї з підозрою, і чуття в цьому рідко мене підводить. Як правило, в цю бочку меду підмішана неабияка ложка дьогтю. І вона досить велика, щоб кардинально змінити смак цієї «страви», якщо гарненько її розкуштувати.

Так що якщо хтось говорить вам виключно приємні речі, вміє потішити вашому самолюбству, але завжди перестрибує на іншу тему, коли ви намагаєтеся дізнатися щось важливе про нього, стережіться. Як правило, рано чи пізно такі люди все-таки показують справжнє нутро.

2. Відсутність навіть натяку на емпатію.

Людина, якій не можна довіряти, і яка з легкістю зраджує чужу довіру, як правило, відрізняється практично повною відсутністю вміння співчувати і співпереживати – словом, того, що називається емпатією. І це цілком логічно – адже людина, в душі якої є хоча б крихта справжньої емпатії, ніколи не зможе зрадити іншу людину, хоча б не задумавшись про те, скільки болю вона цим заподіє.

3. Нарцисизм.

Людина, схильна до нарцисизму, щиро вважає, що вона – центр всесвіту, і все крутиться навколо неї. Тому їй ніколи не можна довіряти в повній мірі. Такі люди ніколи не визнають свої помилки і завжди спробують покласти провину за них на когось іншого. Цілком можливо, що і на вас, якщо ви будете з ними в близьких відносинах.

4. Не вміють зберігати секрети.

Якщо хтось при зустрічі раз по раз вибовкує вам інформацію, яку хтось просив його тримати в таємниці, то, навіть якщо він запевняє вас в тому, що робить це лише тому, що ви – його найкращий друг, намагайтеся не довіряти йому нічого важливого. Він неодмінно розповість про це всім підряд. Ви ж не знаєте, скільки ще у нього «кращих друзів», правда?

5. Хитаються, наче маятник.

Такі люди то призначають важливі зустрічі, то відміняють їх в останню хвилину. На їх участь не можна покластися ні в одному проекті. Вони бувають або нерішучими, або непостійними.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *