13 Травня, 2024
Якщо чоловік робить це, значить хоче, щоб ви його покинули Breakup of a couple with guy leaving and sad girlfriend staying on the bench

Якщо чоловік робить це, значить хоче, щоб ви його покинули

Як чоловік перекладає відповідальність за розлучення на жінку…

Іноді чоловік боїться розлучитися зі своєю жінкою. Він не хоче бути винним і бачити її сльози. Тому часто, самі того не розуміючи, чоловіки перекидають цей тягар на жінок. Вони своєю поведінкою добивають жінку доти, що вона не витримує і кидає його. Готово! “Тепер розставання за нею, а значить я не такий вже поганий!”.

Ми багато чуємо про те, що чоловіки сильна стать, але забуваємо про одну серйозну і глобальну проблему, щодо чоловіків — вони страшенно боягузливі. Вони бояться всього: змін, народження дітей, шлюбу, обов’язків тощо.

Виводити жінку, щоб вона швидше розлучилася з тобою — теж прояв боягузтва.

1. Ігнор

Він ігнорує тебе у всьому. Не відповідає на телефонні дзвінки, мовчить, коли ти хочеш із ним серйозно поговорити, мовчить, бо не хоче говорити. Від нього ти не зможеш домогтися пояснення навіть найпростіших речей.

2. У всьому винна ти

Якщо ви таки змогли почати говорити, то в розмові з’ясується, що всі проблеми через тебе. Холодність, відсутність розуміння, свободи та ще мільйон причин. Насправді йому настільки страшно визнавати свою провину, що він вважає за краще звинувачувати іншу людину.

3. Для тебе є умови та ультиматуми

Він виставив тобі план. Розповів, що допустимо робити, а що ні; як ти можеш поводитися, а як не варто. Якщо ти порушуєш ці правила, то для нього це схоже на зраду. А так само він ставить перед тобою жахливі вибори: Я чи сім’я/друзі.

4. Він нагадує минуле

Погано те, що ця людина знає всі твої слабкі місця. І він обов’язково скористається цією інформацією, коли йому буде потрібно. І звучатиме вона так, як зручно йому. При кожному можливому випадку він розкриває твої проблеми та рани, що тобі дуже неприємно та боляче.

5. Нахабна брехня

Ти вже неодноразово ловила його на тому, що він тобі щось недомовляв чи обманював. Це найшвидше дієвий, але небезпечний спосіб довести людину. Де він був? Що він їв? З ким він був? Він може збрехати тобі на будь-яке запитання.

6. Став злим та агресивним

Якщо раніше він був ніжним і милим, а зараз став все частіше і частіше влаштовувати вам розбірки і сцени – пам’ятай про те, що це перший дзвіночок до того, що він прагне вашого розставання. Він це робить від безсилля.

Не забувай, що всі випадки дуже індивідуальні, і всі люди різні і почуття проявляють по-різному!

Якщо ти помітила в поведінці свого чоловіка хоча б чотири пункти з шести, то, швидше за все, він, справді, підсвідомо провокує тебе на розставання з ним.

Не потрібно засмучуватися через це або відразу бити в дзвони. Ви можете обговорити це і знайти компроміс, або ж зроби те, що він хоче і тобі самій стане легше жити.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *