9 Липня, 2024
Як виглядає людина, яка зраджує – відповідь психолога все пояснює!

Як виглядає людина, яка зраджує – відповідь психолога все пояснює!

Вважається, що «серцю не накажеш». Люди під цим гаслом одружуються, під цим же гаслом нерідко й розлучаються. А чи справді серцю не накажеш?

Ми хочемо показати вам другий бік медалі та розповісти про те, як виглядає зрада очима психолога.

Ніколи не вірте в те, що ваша близька людина, може, наприклад, когось випадково зустріти на роботі, просто в повсякденному житті і закохатися в іншого чи іншу. Ну абсолютна нісенітниця. Я знаю скільки сімей і стосунків зруйновані таким чином, і я чудово знаю, що всі, хто так вчинив, робили це навмисно.

Справа в тому, що коли ми вибираємо з ким нам бути і кому присвятити своє життя, то ми чудово можемо контролювати свої емоції щодо інших людей. Зі мною на цю тему можуть сперечатися хоч усі. Так, хай переді мною стоїть хоч втілення мрії, я можу дивитися на неї, як на мішок з картоплею. Все у мозку. І ми самі дозволяємо собі якісь дії.

Жодна закоханість не падає з небес. Усі зради та догляди – усвідомлені. Людина сама цього хотіла і сама це зробила. А потім уся ця локшина на вухах, мовляв, ну закохався вибач… нічого не міг вдіяти. Брехня і ще раз брехня. Люблячі люди мають пункт у голові — не зраджувати. І цей пункт легко забирається лише думкою.

І я знаю, що я кажу, бо на цю тему я був найслабшою людиною. Але час іде і я працюю над собою. Вибрав людину, будь ласка неси відповідальність. Люби до кінця, будь поряд назавжди. Є голова – є дії. Стосується і чоловіків, і жінок. Хто хоче гуляти, той і гулятиме, присягни він вам хоч тричі на власній крові. А хто усвідомлено ухвалить рішення розділити з вами своє життя, того ніхто й ніколи не спокусить. Йому це просто не потрібне. Неможливо це. Тому не звинувачуйте себе в зрадах інших. У цьому немає вашої вини. Ні краплі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *